Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Rob Dikkers
Ook al is mijn pensioen en AOW wat gestegen het maakt eigenlijk niet uit want je bent het zo weer kwijt en zelfs meer.
Rob Dikkers
2 maanden geleden
’Burger is veel meer kwijt aan waterschap, boeren worden gespaard’
Over een aantal jaren misschien wel. Maar dan zal het wel alleen geschikt zijn voor mensen met een grote beurs. Alleen de zon...
Rob Dikkers
2 maanden geleden
Een thuisbatterij verdien je onmogelijk terug
Sterk leiderschap Joost, bestaat dat wel in Nederland?
Rob Dikkers
2 maanden geleden
Zullen we de tuinbouw en het vlees maar opruimen?
Mijn buurman is imker en zijn honing is ongezuiverd (rauwe honing), dus alle goede stoffen zitten erin en zijn er niet...
Rob Dikkers
2 maanden geleden
Honing komt voortaan niet meer 'van planeet aarde'
De overheid is zo verslaafd aan het heffen van belasting dat zij zich zelf tegen spreken in wat zij willen en zien de bomen in...
Rob Dikkers
2 maanden geleden
Oeteldonk laat het bier nog even rijkelijk vloeien
Ik ontdekte Halloumi begin jaren 80 op Cyprus en vond het heerlijk zo van de gril. In Nederkand was het niet te vinden tot dat...
Rob Dikkers
4 maanden geleden
Culinair ontdekt: halloumi
Je ademt zuurstof in en je ademt koolstofdioxide uit. Wordt dat straks ook aan banden gelegd? Of komt er een uitademtax?
Rob Dikkers
2 jaar geleden
Ook Blacky en Minous moeten vleesloos eten
Het is natuurlijk geweldig om mensen uit Oekraïene op te vangen en te helpen. De uitzendbureau's zullen er natuurlijk gebruik...
Rob Dikkers
2 jaar geleden
Arbeidstekort ingevuld door Oekraïense vluchtelingen
De overheid wil gezond eten stimuleren door de BTW op gezonde producten zoals groenten en fruit te verlagen naar 0 %. Maar we...
Rob Dikkers
2 jaar geleden
Nederlanders kunnen niet (meer) koken
Dit lijkt op een soort genocide van de boer in Europees verband.
Rob Dikkers
3 jaar geleden
EU zint op extra maatregelen tegen nitraat
Het businessmodel van Mere is gebouwd op leveranciers die hele lage prijzen rekenen, zelf hun producten naar de winkels brengen...
Rob Dikkers
3 jaar geleden
België te rijk voor supergoedkope discounter Mere
Ik heb altijd bedenkingen bij fabrieksmatige voeding. Is dat terecht in dit geval?
Rob Dikkers
3 jaar geleden
Voorgestoomde Couscous, Quinoa en Bulgur van Lassie: gezond gemak
Ik begrijp dan niet dat de zorgverzekeringen hier geen werk van maken.
Rob Dikkers
4 jaar geleden
Kunstmatige alvleesklier maakt het leven van 100 diabetici makkelijker
Ik heb een aantal maanden bijgehouden hoeveel meer ik betaald heb aan artikelen die van 6% naar 9% zijn gegaan. Dat was ongeveer...
Rob Dikkers
4 jaar geleden
Btw-verlaging groenten en fruit is 'laaghangend fruit' voor gezondere maatschappij
Ik ben geen deskundige maar van iets natuurlijks een medicijn gaan maken zal de farmacie wel aantrekkelijk vinden of niet?
Rob Dikkers
4 jaar geleden
Europese Commissie verbiedt een huismiddel en maakt gevaarlijk medicijn van traditionele voeding
Ik heb diverse verse kruiden in de tuin: o.a. Tijm, Rozemarijn, Lava's, Laurier, Basilicum, Salie, Peterselie, Selderie. Deze...
Rob Dikkers
4 jaar geleden
Culinair ontdekt: tijm