Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Lizet Kruyff
Dick, het hele boek is tongue in cheek geschreven, met veel zelfspot, ook wat betreft dat paradijs. Vandaar dat schelmenroman....
Lizet Kruyff
9 jaar geleden
Een schelmenroman
Zé, het ging niet over jouw reactie, maar over die van Wouter K. Beide reacties gaan overigens niet over de inhoud van mijn...
Lizet Kruyff
9 jaar geleden
Een schelmenroman
Op pagina 239 wordt duidelijk waarom er een zure reactie kwam op dit artikel. Draagt verder niet bij tot de discussie over het...
Lizet Kruyff
9 jaar geleden
Een schelmenroman
Pagina 239 van het bewuste werkje verklaart veel.
Lizet Kruyff
9 jaar geleden
Een schelmenroman
Aha, dank. Zijn er helemaal geen kleine Chinese bedrijven die zelf op zoek gaan naar groei en nieuwe markten? Moet Nestlé dat...
Lizet Kruyff
10 jaar geleden
Nestlé laat Chinezen koffie drinken
Vier koppen koffie of 150 koppen koffie per wat? Dag? Week? Jaar? Leven? In Uganda is overigens hetzelfde aan de gang. Ook een...
Lizet Kruyff
10 jaar geleden
Nestlé laat Chinezen koffie drinken
Ik heb nog wel een vraag: komt het vlees van MacDo uit de Verenigde Staten of Nederland of waarvandaan?
Lizet Kruyff
10 jaar geleden
Waarom zat er geen paard in je Big Mac?
Hé leuk Jan! Welkom!
Lizet Kruyff
10 jaar geleden
Luisterlunch: Felix Wilbrink over wild en getemd
Zondag 17 maart: luisterlunch Kasteel Groeneveld: Felix Wilbrink ging vorig jaar op zoek als balkonmoestuinier en herontdekte...
Lizet Kruyff
10 jaar geleden
Luisterlunch: Felix Wilbrink over wild en getemd
Soms eten we meer paard dan we denken. Een Limburgse chef vertelde mij dat in het traditionele zoervleis zonder mankeren Pools...
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
Het paard is uit de mode
Prachtig initiatief. Maar mis het Duke of Berkshire Varken van Frank Bunnik the Berkshire Butcher, die zijn varkens betrekt van...
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
Op zoek naar het beste varken van Nederland
Misschien eerder cynisch: gaat niet alleen om de 'vergeten' voedingsstoffen, maar ook om patenten op de rassen.
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
Unilever gaat op zoek naar oud fruit
Mooi stuk, maar Dick, je staat voor zondag 11 november geboekt! De agenda voor na de grote opening in september van het geheel...
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
Is paardenvlees voedselveilig?
Heeft iemand het mailadres van Jan Jacob Gootjes? Staat helaas niet in Smaak van Nederlandboekje regio West. Beloofde hem wat...
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
Ook kool nu gratis
Zag gisteren bij de Sligro 'kabeljauwrug' in de schappen. Daar kan ik me even helemaal niets bij voorstellen. Want het woord...
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
Panga-alarm
Dick, dat klinkt mooi, maar hoe verhoudt het zich tot de drie sterren label rouge postcodekip uit Rennes? Die wordt - volgens...
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
“Oost-Europese kip met ster is goed voor Nederlandse kipsector”
er ging iets mis, dus kwam er een dubbele reactie, nu weer één hoop ik.
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
“Oost-Europese kip met ster is goed voor Nederlandse kipsector”
Naast de *** postcodekip van Label Rouge uit het gebied rond Rennes in Frankrijk krijgen we dus de *Roemeensekip als het om...
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
“Oost-Europese kip met ster is goed voor Nederlandse kipsector”
Het geheugen van water dat je kunt herprogrammeren. O je, er zijn veel boeken aan gewijd. Maar het herprogrammeren van het...
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
Is magnetronwater gevaarlijk?
THe Guardian heeft enige tijd geleden uitvoerig bericht over het industriële vissen voor de kust van Afrika. Journalist John...
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
Greenpeace start actie tegen 'jattende' visserij
Kijk, dat vindt de bruinebonenbende nou goed nieuws. Niets tegen mayonaise, maar bonen zijn goed voor de mens. Leuk van Johma.
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
Johma-mayo: van bonen
Morgen is het zover. op de Smaakmarkt vanaf 12.00 uur gebroederlijk en gezusterlijk bijeen: aardbeien van de Aardbeienacademie...
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
Smaakmarkt (Bosch Diner)
Hé, leuk, de Sterregaard, van hier om de hoek in de Bommelerwaard. Prachtig bedrijf, en ja, soms is het schipperen. Wat de...
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
Bewust Nederland teveel in de ban van romantiek
oh, ik ook, never mind, ik ga weer terug in de tijd.
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
Kreeften plagen koeien
Ja juf Robin.
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
Kreeften plagen koeien
En ze zijn heerlijk, kan het iedereen aanbevelen. Bereiding is ook fluitje van een cent. Maar zou je ze niet ook prima kunnen...
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
Kreeften plagen koeien
Eten tijdens een busreisje van A naar B. Wat een onzin. Waarom moeten we de hele dag door willen en kunnen snacken? Waarom mogen...
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
Boos op de bus
Mooi om zo alles op een rijtje te zien. Wat er nog ontbreekt is een kunststof 'oefenhaan' om het lubben op te leren vóór je je...
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
Kapoeneren
Leuk! Hamine-eieren al bereiding uit Farao-tijden; doe om het verdampen van het water tegen te gaan een scheutje olie erop, dat...
Lizet Kruyff
11 jaar geleden
Culinair ontdekt: Hamin-eieren
Dick, na Gouden Liesjes, Reine Klodders, en Harry Covers, Cassler rib (jaha, dat komt uit Kassel) vind ik dit nauwelijks iets...
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
Chez Adriaan
Maar je mocht toch ook vlees erbij eten? Het was toch niet als vegetarisch experiment bedoeld? Vooral het lekkere en verrassende...
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
Bonenzucht
@HansPollemans Ik heb niet gezegd dat wij er met 8 personen van eten. Wij eten er met zijn 2-en vier dagen van, gewoon omdat de...
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
De prijs van kip
Ik koop regelmatig de Label Rouge kip hier gewoon bij AH, kost iets meer of iets minder dan 10 euro afhankelijk van het gewicht....
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
De prijs van kip
Mariëlla, natúúrlijk, ik had het er al met je over willen hebben. Constantiawijn van Stellenbosch uitgebreid. Heb daar nog...
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
De maaltijd aan boord van de VOC-schepen
Nick, De passagiers aten aan de officiers/kapiteinstafel mee, blijkt uit de journaals. Trouwens, ook de passagiers namen eigen...
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
De maaltijd aan boord van de VOC-schepen
@HansPollemans De tomaten 'tamatties' gingen van Batavia naar de Kaap in een mandje, hoe ze het vers hielden? Dat is de vraag,...
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
De maaltijd aan boord van de VOC-schepen
En op mijn blog ook iedere dag een peulvruchtenrecept tot en met 11 november, dit ter inspiratie: http://tinyurl.com/6gbveyo
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
Bonenestafette van start
Mooi ontmaskerd, Dick. Misschien wordt het tijd dat reclamebureaus een andere invalshoek kiezen, voorbij de net-nietstreek, het...
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
Unox: Osse soep uit Polen
Even wat tweets van wetjo's van vanmorgen: ashatenbroeke Asha ten Broeke Dat was ongeveer wat er gezegd werd. Legt Vonk hier bij...
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
Vonk bij P&W
Inmiddels blijkt uit interview met Rector Magnificus van de Universiteit Tilburg dat juist Zeelenberg aan de bel getrokken...
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
Stapel hangt, Vonk ontsnapt
Lupine ontbreekt nog in het rijtje, 'tarvi' heet dit lupinerasje in het land van oorsprong. Klinkt wel naar tarwe, maar is het...
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
Culinair ontdekt: veelgranenbrood
Tuurlijk Dick, maar ik vond dat het bericht wel bij dit artikel thuishoorde. Op twitter zijn er wat wetjo's over aan het...
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
Sprookjes: hoe je van tofu vergeetachtig wordt en van vleeseten asocialer
Marc, daarom heb ik het hele persbericht ook geplaatst en ja, hulde voor Jan van Rongen!
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
Sprookjes: hoe je van tofu vergeetachtig wordt en van vleeseten asocialer
Tinyurl doet het niet, hier het persbericht: Prof. dr. Diederik Stapel op non-actief gesteld Het College van Bestuur van...
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
Sprookjes: hoe je van tofu vergeetachtig wordt en van vleeseten asocialer
Stapel is zojuist wegens het publiceren van fictieve data op non-actief gezet door zijn universiteit: klik hier
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
Sprookjes: hoe je van tofu vergeetachtig wordt en van vleeseten asocialer
Of het nu de tomatenvelden in Italië zijn, de sinaasappelboomgaarden, of de kassen in Spanje: het uitbuiten van mensen is...
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
Trieste tomaten
Als ik de foto's goed bekijk, dan ging Arie Boomsma daar heen om lekker op te vallen. Maar even zo goed: gooien met eten roept...
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
Arie Boomsma gaat in tomaten
De bonenestafette begint 2 oktober en eindigt 11 november. Meer nieuws volgt.
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
Bonenestafette
Spannend allemaal Dick. Vertel even wat meer over de 'raad' is dat de redactie, of is er naast de redactie nog een redactieraad?...
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
De sterren van foodlog
Begrijpelijk Dick. Ben toch nog een ingebroken met de Pepernotenrevolutie. Ben benieuwd naar je boek!
Lizet Kruyff
12 jaar geleden
Van Voedlog naar Verder
1
2
3
Volgende ›
Foodlog gebruikt cookies.
Vertel mij meer
Ik snap het