Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Jaap van Zwieten
#22 met de 30% bedoelen we 30% van ruw eiwit in het opgenomen rantsoen komt in de melk. Vroeger toen het DVE systeem werd...
Jaap van Zwieten
4 jaar geleden
Stikstofmaatregel helpt niet tegen uitstoot én verhoogt kostprijs melk in een verslechterende markt
@14 Frank, wijzelf denken dat bedrijven met veel snijmais in het rantsoen niet zo snel hogere kosten hoeven te hebben, zie ons...
Jaap van Zwieten
4 jaar geleden
Stikstofmaatregel helpt niet tegen uitstoot én verhoogt kostprijs melk in een verslechterende markt
#8 In het artikel van boerenbusiness over de 10.000 tot 30.000 euro schade wordt Nevedi als bron geciteerd. Directeur Flipsen...
Jaap van Zwieten
4 jaar geleden
Stikstofmaatregel helpt niet tegen uitstoot én verhoogt kostprijs melk in een verslechterende markt