Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Floor Uitterhoeve - McDonald's
Ha Roland, de exacte conversiefactor moet ik nazoeken. Kom ik graag even op terug!
Floor Uitterhoeve - McDonald's
4 jaar geleden
Circulair en circulair als hip idee
#5 Yes, warmteterugwinning is een standaard maatregel in onze (ver)bouw. Hiermee leiden we restwarmte uit de keuken naar het...
Floor Uitterhoeve - McDonald's
4 jaar geleden
Circulair en circulair als hip idee
Dank voor de reflecties! Het recyclen van frituurolie tot brandstof is inderdaad zeker niet nieuw, ook niet voor McDonald's. Wat...
Floor Uitterhoeve - McDonald's
4 jaar geleden
Circulair en circulair als hip idee