Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Olivier van der Wal
De "gewone" bruine bonen van hak: 0.6 gram toegevoegde suiker, en 0.38 gram toegevoegd zout. Volgens mij zijn er mensen die...
Olivier van der Wal
5 jaar geleden
Ook ‘klassiekers’ onder de conserven van HAK voortaan zonder zout en suiker
Dick, ik vind het geen enkel probleem dat Katan een persoonlijke mening heeft over vetten en cholesterol. Ik vind het wel een...
Olivier van der Wal
5 jaar geleden
Bespiegelingen van een wetenschapsjournalist: de Cochrane-ruzie
Het valt tegen dat Katan in zijn column wel waarschuwt voor invloed van bijv de zuivelindustrie op gezondheidsimago van...
Olivier van der Wal
5 jaar geleden
Bespiegelingen van een wetenschapsjournalist: de Cochrane-ruzie
Vissenvoer bestaat dan weer voor groot deel uit gedroogde vis. Er zijn minder omslachtige wegen om dat te eten.
Olivier van der Wal
5 jaar geleden
Kweek je eigen water-sla
EFSA rapport (uit 2015) geeft geen direct getal voor een veilige dosis, maar zegt wel dat de BMDL10 dosis voor wat betreft...
Olivier van der Wal
5 jaar geleden
Voedingscentrum bakt ze het liefst goudgeel
De hoogste consumptie in dat onderzoek van #5 was 17 microgram/dag, maar de Amerikaanse FDA zegt dat 182 microgram nog een...
Olivier van der Wal
5 jaar geleden
Voedingscentrum bakt ze het liefst goudgeel
In Japan is de aanbevolen hoeveelheid vezels slechts 20 gram, en gemiddelde Japanner haalt dat niet. Desondanks is...
Olivier van der Wal
5 jaar geleden
Misschien niet zo realistisch, het vezeladvies
‹ Vorige
1
2
3