Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Gerda Bassa
Op Beveragedaily.com een artikel met een overzicht van de landen waar al een suikertaks is ingevoerd of gaat worden. Dat gaat...
Gerda Bassa
6 jaar geleden
Van frisdrank en sap word je dik en dus moet de overheid ingrijpen
Champagne mag nog altijd de meest gerenommeerde mousserende wijn zijn, Italiaanse prosecco was in 2016 wereldwijd de meest...
Gerda Bassa
6 jaar geleden
'Proseccohype kost bos en maïs'
Wellicht biedt stadshoning soelaas voor de schaarse ‘echt Belgische’ honing. Het aantal bijenkasten in stedelijk gebied...
Gerda Bassa
6 jaar geleden
Zelfs de imkersbond stimuleert fraude met honing
Hebben we de frikandellenvlaai nog vers in het geheugen, pakt Aldi alweer door met een nieuwe vlaai-stunt: de kruidnootjesvlaai,...
Gerda Bassa
6 jaar geleden
Aldi's frikandellenvlaai, nachtmerrie of hartige droom
Een Amerikaanse vrouw, die uren in de rij had gestaan voor een van de schaarse bakjes szechuansaus, heeft de deal van haar leven...
Gerda Bassa
7 jaar geleden
McDonald’s maakt oude saus, maar te weinig