Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Florine Boucher
Richtlijnen voor vetten? En dan de pesto (die bereid hoort te worden met extra vierge olijfolie) in het verdomhoekje plaatsen?...
Florine Boucher
8 jaar geleden
Mars raadt aan bepaalde producten niet dagelijks te eten
@ Harry van den Burg Wat de prijs is voor een kilo bittere sinaasappels weet ik niet meer precies; ik koop meer dan alleen...
Florine Boucher
8 jaar geleden
Culinair ontdekt: Bigarade
@ ALLEN Vroeger kocht ik een kist bittere sinaasappels op de Centraalmarkt bij Vroegop Windig en verdeelde de inhoud daarvan...
Florine Boucher
8 jaar geleden
Culinair ontdekt: Bigarade
Nick Trachet Bittere sinaasappels zijn in NL goed verkrijgbaar in de betere biologische winkels en op biologische markten. Het...
Florine Boucher
8 jaar geleden
Culinair ontdekt: Bigarade
@Joep Goossens, Het is met die pads dus ook hommeles net als met heel veel andere industrieel bewerkte producten. Veel...
Florine Boucher
8 jaar geleden
De perfecte kop Katan koffie
@ Marc van der Donk #16 Geen idee, die vrouw had het over een klein bakje dat ze dagelijks leegde zodat ze niet alsmaar heen en...
Florine Boucher
8 jaar geleden
De perfecte kop Katan koffie
Over koffiepads gesproken: in het programma nachtzuster van vannacht (13/11/'15) voor slapeloze zielen die vanaf 2 tot 6 uur...
Florine Boucher
8 jaar geleden
De perfecte kop Katan koffie
@Dirk Zavel #9 Ja natuurlijk ken ik die combinatie. Heel erg lekker! Maar ik doe niet aan velletjes uitspugen, ook niet van...
Florine Boucher
8 jaar geleden
Dulce di Membrillo
@ Dirk # 7 Blijkbaar hebben veel kinderen tegenwoordig niet alleen aan afkeer van groenten maar ook van vruchten. En als die...
Florine Boucher
8 jaar geleden
Dulce di Membrillo
@Dirk Zavel Ja Dirk, dit verschijnsel herken ik wel. Omringd door heerlijke vruchten maar er niets mee doen. In Rome, waar ik...
Florine Boucher
8 jaar geleden
Dulce di Membrillo
@Dick #13 Die lees ik als totaal overbodig. Maar daarom maakt Van Dinther nog geen potje van zijn recensie – dat vind ik...
Florine Boucher
8 jaar geleden
Eethuisbespreker maakt er een potje van
@ Wouter van der Land en andere reageerders Van de vermelding van een te droog gebakken scholfilet krijg ik absoluut geen trek....
Florine Boucher
8 jaar geleden
Eethuisbespreker maakt er een potje van
@ ellen mookhoek@9 Zeker, dat is groot geluk!
Florine Boucher
8 jaar geleden
Culinair ontdekt: Eekhoorntjesbrood
Er is in Italië officieel een verschil tussen pasta filata gemaakt van melk van waterbuffels of van koeien. Pasta filata van...
Florine Boucher
8 jaar geleden
Culinair ontdekt: Mozzarella
@ Dick Dit is de boletus edulis, zeer dikke en bolle voet, Kenmerkend net-patroon op de voet. Dat zie ik niet op de foto die...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Eekhoorntjesbrood
@ reageerders Het prijsverschil waarvan hier melding wordt gemaakt zal denkelijk veroorzaakt worden door het betreffende...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Eekhoorntjesbrood
@ Trachet & Klootwijk De ene kaasmaker is de andere niet. Een jaar of wat geleden kocht ik een stuk cheddar bij de shop van...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Cheddar
@ Dirk Zavel #12 Nou, Dirk, wat let je om alles wat je daar hebt opgenoemd eens in een pan te stoppen? Daar heb je je zussen...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Popcorn voor de KOST!
Leuk tongue-in-cheek verslag van Wendeline! De Nederlandse culinaire identiteit behouden door middel van wetgeving? Dat lijkt...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Popcorn voor de KOST!
@Tim van Dalen #22 Wat meer olie zorgt er voor dat de pesto beter door de pasta kan worden gemengd. Te dikke pesto laat zich...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Zomerse pasta met bazielkruid
@Dirk Zavel #21 Alle illustraties van vis bij mijn recepten in TR zijn afkomstig uit de collectie van de bibliotheek van Artis....
Florine Boucher
9 jaar geleden
Zomerse pasta met bazielkruid
@Dirk Zavel # 2 En misschien ben je in de war met de illustratie aan het begin van het hoofdstuk 'Risotto met vis en kikker',...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Zomerse pasta met bazielkruid
Dirk Zavel #18 Alle afbeeldingen van karpers in Tutto Risotto hebben o.a. die kenmerkende baarddraden rond de bek. Het...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Zomerse pasta met bazielkruid
@Dirk Zavel #2 Ze Dirk, geen smoking gun maar een kleine opmerking. Die kroeskarpers van jou op die ansichtkaart die hebben...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Zomerse pasta met bazielkruid
@ Wendelien Bedoel je met boter plantaardige boter? Zo ja, dan kun je beter plantaardige margarine schrijven om deze...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Vakantietaart
@ Dirk Zavel Zou het kunnen zijn Dirk dat je meer oog voor vrouwen op bakfietsen hebt dan voor mannen?
Florine Boucher
9 jaar geleden
Zomerse pasta met bazielkruid
@Dirk Zavel Nou Dirk, hier in A'dam zie ik plenty mannen met zo'n kek bakfietsje vol kinderen of anderszins met kind op de fiets...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Zomerse pasta met bazielkruid
@Dirk Zavel #6 Nou, ik kan je vertellen dat de varkens die ik bij fokkerijen in de heuvels in Umbrië heb gezien, er lang niet...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Zomerse pasta met bazielkruid
@Dirk Zavel #4 Goh, ik wist niet dat B&L ook porchetta maakten. Dat is een enorm werk. Eerst dat hele volgroeide varken...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Zomerse pasta met bazielkruid
@Dirk #2 Ja Basil, de fameuze eigenaar van het Fawlty Towers Hotel! Kan even niet de afbeelding van de karper bekijken op de...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Zomerse pasta met bazielkruid
@ Dirk Zavel Nog even: Dit zijn de vier rassen met hun botanische namen: De eerste wordt niet geteeld, de andere twee zijn voor...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Tuinbonenstoof
Dirk Zavel #26 Nou, wat goed van je Dirk! Toch een fave di cavallo! Maar de link die je geeft, die is wel erg uitgebreid, daar...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Tuinbonenstoof
@ Hendrik J. Kaput #23 Mooi woord Hendrik, Italocentrisch! Ik kan me wel vinden in je uitleg. Het zaaien van tuinbonen om de...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Tuinbonenstoof
@Dirk Zavel # 22 Als ik het goed begrijp allemaal, is de paardenboon dus een kleiner ras dat gedroogd wordt geoogst en als...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Tuinbonenstoof
@ Dirk Zavel # 19 Nee Dirk, niks cavallo. Maar de peulen werden wel als voeder gebruikt voor de paarden in Zuid-Italië....
Florine Boucher
9 jaar geleden
Tuinbonenstoof
Het is maar de vraag of stadsfietsers onder die 11.000 vallen - afgezien van fijnstof en nog meer fietspaden of fietsbanen (in...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Leeft een fietser in Utrecht langer?
@ heren Klootwijk, Kaput & Zavel Zou het kunnen dat de benaming paardenboon ontstaan is vanwege de overeenkomst in vorm van de...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Tuinbonenstoof
@Dirk Zavel #4 O.K. Dirk, dan zaai ik de gurken volgend jaar. Dank voor de andere informatie. Zo zie je maar dat invasies en...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Tuinbonenstoof
@Wouter Klootwijk #4 En wat maken Turken met die gedroogde tuinbonen behalve soep?
Florine Boucher
9 jaar geleden
Tuinbonenstoof
@ Dirk Zavel # 1 Waaruit bestond die frittatensuppe? Bouillon geserveerd met reepjes droge omelet erin? Een frittata heeft...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Tuinbonenstoof
Bij sommige Turkse en Marokkaande slagers hier in NL is zwezerik (en ook lamszwezerik) goed verkrijgbaar voor uiterst redelijke...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Andouillette
@28 Blij dat te lezen!
Florine Boucher
9 jaar geleden
Luchtig mandarijnentaartje
@Willem van Doorn #2 Tsja, in taart en koekjes hoort nu eenmaal wat suiker. Niet in mayonaise, mosterd, en wat al niet meer...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Perencake met amandelen
Het zou fijn zijn dat als je je eenmaal hebt geregistreerd, je dat niet iedere keer weer opnieuw moet doen voor een andere...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Foodlog 5.0 geopend
Wolven zijn natuurlijk vleeseters maar blijken ook kleiner grut als sprinkhanen, wormen, volgels en vis te eten. Alles is...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Houdt onze wolf van schaap?
# Lucette Faber Heel begrijpelijk dit recept met de smaak van vroeger. Als er een bouillonblokje in de soep gaat (waren...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Mama's lange arm
@Nick Trachet #18 Inderdaad Nick, ik ben het met je eens dat goed brood niet duur behoort te zijn. Maar wat is goed brood? Ook...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Nederland
@Nick Trachet #15 Tsja, Nick, doorsnee volkorenbrood (dus 100% van de tarwekorrel benut) is niet overal verkrijgbaar in...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Nederland
@dirk zavel #13 JA Vlaamsch Broodhuis is ook goed, al waren ze toen ze begonnen beter. Net als Hartog in Amsterdam zijn ze door...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Nederland
@Dirk Zavel #11 Dirk, met dien verstande dat supermarkten geen lekker brood verkopen. Daarvoor moet je toch echt bij enkele...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Nederland
‹ Vorige
1
2
3
4
Volgende ›