Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Florine Boucher
@Jos Hugense #7 Maar dat zijn Italiaanse broodjes. Het ging mij erom die ouderwetse Hollandse lunch met dat warme hapje in de...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Nederland
@Huib Rijk #5 Dat kadetje apart op een bordje op tafel naast het bord met die kroket is de vertaling van het stuk brood dat...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Nederland
@Jos Hugense Van een Zeeuwse hangmosselkweker heb ik eens het recept van zijn moeder gekregen voor hachee van mosselen, dat...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Nederland
Mooi beschreven Nick. Maar hebben wij Nederlanders ons de laatste decennia niet iets gebeterd aan tafel? De jongere generatie...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Nederland
@Hans Pollemans #25 Misschien kun je dan een luchtig citroentaartje bakken met biologische citroenen. Vanmorgen kocht ik 4...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Luchtig mandarijnentaartje
De consument gaat in het beste geval nog steeds voor smaak, niet of het vermeldde percentage vlees op de verpakking van de...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Krokettentest Consumentenbond 'misleidend'
Niets mis met paardenvlees! Het is wat zoeter van smaak en dan komt de toevoeging van de marinade van half om half azijn en...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Dé Vlaamse Klassieker: stoofvlees met friet
@19 Astrid, ze zijn ook bij goed gesorteerde keukenwinkels in alle vormen en maten verkrijgbaar. Er zijn aanzienlijke...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Luchtig mandarijnentaartje
@15 Ja Liesbeth, Een heel lekker taartje dat ook nog eens glutenvrij is.
Florine Boucher
9 jaar geleden
Luchtig mandarijnentaartje
@11 Nou Astrid, ik gebruik mijn siliconen bakvorm veel vaker, en al jaren.
Florine Boucher
9 jaar geleden
Luchtig mandarijnentaartje
@12 Frank, de eerste link die ik gaf legt uit waarvan siliconen wordt gemaakt. En de tip in de tweede link door de vorm op te...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Luchtig mandarijnentaartje
@9 Frank, dat pletten lijkt me geen goed idee. Je wilt een rulle structuur en pletten geeft of te grove stukjes of plakkerige...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Luchtig mandarijnentaartje
@1 en 2 Amandelmeel heeft minder smaak dan wanneer je geblancheerde amandelen handmatig fijnmaalt in een ouderwets...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Luchtig mandarijnentaartje
@Astrid Spijkers Dat bakpapier doe ik onderop in die siliconenvorm noodgedwongen omdat mijn ervaring was dat de bodem niet goed...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Luchtig mandarijnentaartje
@Nick Trachet Interessante informatie over gluten. Het spijt me dat ik een kritische kanttekening moet plaatsen bij je...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Gluten
Vera van Lieshout #6 om je vraag te beantwoorden: Let er bij het kopen van ontschelpte Sint-Jakobsmosselen op dat de zogenoemde...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Spiedini di Capesante
@Hans Pollemans #5 Het is geen nieuws dat Nederlanders weinig belangstelling hebben voor orgaanvlees. Kalfslever kunnen de...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Spiedini di Capesante
@hans pollemans #3 Dank voor de informatie over die roggeballen. Jammer dat vis fileerders voor de top restaurants, die heel...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Spiedini di Capesante
@Hans Pollemans Het is officieel een voorgerechtje! Maar zo'n spiesje doet het natuurlijk ook heel goed op de risotto met...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Spiedini di Capesante
@ Astrid Dat is inderdaad zo, die winkels die je noemt leveren blijkbaar onbeperkt plastic tasjes... Wel is het zo dat door...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Plastic tasjes binnen jaar verboden in Nederland
Sorry Astrid het had bericht #15 moeten zijn. En de prijs van die draagtasjes kun je moeilijk in de prijs verwerken. In de...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Plastic tasjes binnen jaar verboden in Nederland
@Dick Veerman #16 In afwachting daarvan kunnen we zelf een begin te maken door de reeds verkregen plastic draagtasjes opnieuw te...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Plastic tasjes binnen jaar verboden in Nederland
@Dick Veerman #13 Er kan van alles op die maisakkers worden verbouwd. Daar gaat het niet om. Het komt neer op een rekensom en de...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Plastic tasjes binnen jaar verboden in Nederland
@Dick Veerman # 11 Dat zou beoordeeld moeten worden als er een duidelijk overzicht is waarvoor maiszetmeel wordt gebruikt door...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Plastic tasjes binnen jaar verboden in Nederland
@ Vera van Lieshout #1 en Dick Veerman #2 Merkwaardig dat niemand ingaat op de suggestie van Vera dat er afbreekbare op plastic...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Plastic tasjes binnen jaar verboden in Nederland
@nick trachet (en Wouter Klootwijk) Hoe kom je er toch bij Nick dat ik mijn neus optrek voor producten die ik niet heb geproefd....
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Burrata
@Wouter K. Snob op mijn kop? Ach jee, eerst grachtengordel dametje en nu ook nog snob op mijn kop. Het wordt steeds mooier...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Burrata
#Nick Trachet Jammer dat je zo'n conclusie trekt. Ik begon deze draad met je een compliment te geven voor je stuk. Dan geef ik...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Burrata
@Dick Veerman #16 En wie is Gianni uit Zuid-Italië? Heb ik iets gemist? En wat bedoel je met je aansporing 'ga het eens...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Burrata
@Dick Veerman @11 Die koks uit de gaarkeukens van het Belgisch parlement (jouw woorden,) betrekken grote hoeveelheden...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Burrata
@Dick Veerman #11 Wordt buffalo foods gerund door Italiaanse kaasmakers? Als ik zie wie hun partners zijn, begin ik ernstig te...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Burrata
@Dick Veerman Je schreef: Die werd gekozen uit het beste wat Europa kon bieden. Maar wat voor oproep ging aan die verkiezing...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Burrata
@Dick Veerman Dat is een aardig plan. Maar ik ben geen kaasmaakster. Dit soort testen moeten door mensen uit het vak worden...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Burrata
@Dick Veerman Ach, en wat was de samenstelling van de vakjury ? Zaten daar ook Zuid-Italianen in? En was er ook kersverse...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Burrata
@Nick Trachet Tsja, waarom zou je een beggar zijn, je betaalt toch gewoon voor je burrata. Als het schaars goed is dan is dat...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Burrata
@ Nick Trachet Tsja, dat kan wel zijn. Waar het mij om ging in eerste instantie is dat ik wilde weten of er in jouw verhaal...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Burrata
@Nick Trachet #2 Binnen een redelijk tijdsbestek, zo schrijf je. Daar zit'm nu juist de kneep. Dagvers is wat mozzarella of...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Burrata
@Gerard Zaal Vind nu pas uw reactie. De pectine zit in de pitten. Omdat de vruchten gebruikt worden om op de taart te leggen is...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Kweeappels en kweeperen - fijne werkverschaffers
@Gerard Zaal Vindt nu pas uw reactie. De pectine zit in de pitten. Omdat de vruchten gebruikt worden om op de taart te leggen is...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Kweeappels en kweeperen - fijne werkverschaffers
Mooi informatief stukje Nick. Alleen is buffel-mozzarella een vreemde benaming. Officieel is mozzarella altijd gemaakt van...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Burrata
@Nick Trachet (en Wouter K) Was even afwezig en kreeg ook geen meldingen dat deze draad al zoveel reacties had gekregen. Dank...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: biet
# Astrid Omdat ik zie dat Marcel op jouw vraag hoeveel soep zijn recept oplevert, geen uitsluitsel geeft, kun je drie dingen...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Soepzootje
@Marcel #2 Het is één ding een recept aan een Marokkaanse dame te vragen maar dan zal je toch zelf dat recept moeten maken....
Florine Boucher
9 jaar geleden
Soepzootje
@Marcel van Silfhout Waarom water toevoegen als de soep te dik wordt om dan op het eind de soep te binden met bloem. Hoe lekker...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Soepzootje
@ Astrid Spijkers Als ik je commentaar zo lees Astrid krijg ik het gevoel dat je ver van de bewoonde wereld leeft en aangewezen...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Het groene Italiaanse puntbloemkooltje
@Astrid Spijkers #13 De angst voor nieuwe producten zit er diep in bij veel consumenten. Het heeft lang geduurd voordat rucola...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Het groene Italiaanse puntbloemkooltje
Misschien is zo'n 'kist' of 'doos' een oplossing voor je. Dergelijke ondernemingen brengen iedere week een kist of doos met...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Het groene Italiaanse puntbloemkooltje
Astrid Spijkers #7 Zit er geen biologische winkel in je boodschappenroute? Of misschien op zaterdag een biologische markt...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Het groene Italiaanse puntbloemkooltje
Mooi portretje van de biet Nick! Waar kun je - als je geen koe in de wei hebt staan noch een paard op stal en ook geen veeboer...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: biet
@ Astrid Spijkers #3 Dit bloemkooltje heeft een seizoen dat loopt van oktober tot maart, afhankelijk van waar het teeltgebied is...
Florine Boucher
9 jaar geleden
Het groene Italiaanse puntbloemkooltje
‹ Vorige
1
2
3
4
5
Volgende ›