Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Fons Witteman
Piet, ik begrijp uit je reactie dat het eens bent met de reactie van Hendrik. Ik ben niet geheel onbekend met de biologische en...
Fons Witteman
9 jaar geleden
Bioboeren dwingen Franse minister tot subsidie
Beste (brave) Hendrik, ik neem aan dat je bewering kunt staven met wetenschappelijk bewijs. Zo niet, tja dan kan ik maar weinig...
Fons Witteman
9 jaar geleden
Bioboeren dwingen Franse minister tot subsidie
Als de reguliere landbouwsector in NL nu eens 0,1% van de omzet in een potje zou moeten doen. Wellicht schakelen ze zelf dan...
Fons Witteman
9 jaar geleden
Bioboeren dwingen Franse minister tot subsidie
Laten we diepvries nu niet gaan promoten omdat het in de omringende landen wel gedaan wordt. Ik wil graag zelf beslissen hoe ik...
Fons Witteman
9 jaar geleden
Beter diepgevroren dan vers
Het is een hype zoals alle hypes over voedsel die binnenkort wel weer gevolgd zal worden door de volgende hype. Deze...
Fons Witteman
9 jaar geleden
Glutenvrij-hype schaadt milieu
Lichtgroen versus donkergroen. Ik vind integer versus greenwashing een betere benaming
Fons Witteman
9 jaar geleden
Donkergroene bioproducenten mijden de super
Het was eenvoudiger geweest om elke gezin 14 kilo appels te geven met een recept voor appelmoes.
Fons Witteman
9 jaar geleden
Productie appelmoes Voedselbanken mocht niet in natura betaald worden
Geweldig, typisch Colruyt...altijd weten ze de markt te verrassen met een nieuw concept dat binnen een jaar gemeengoed is. Petje...
Fons Witteman
10 jaar geleden
Cru: een kwaliteitsdiscounter gaat duur doen
Iedereen kan het volgende experiment doen om te ervaren of suiker in zijn/ haar voedingspatroon thuis hoort. Ik geef al mijn...
Fons Witteman
10 jaar geleden
Kenniscentrum Suiker & Voeding: suiker is niet uit de tijd
Klantvriendelijkst volgens alle consumenten die als vierde in de rij hun boodschappen niet hoefden af te rekenen denk ik. Of...
Fons Witteman
10 jaar geleden
Jumbo is 'klantvriendelijkste supermarkt'
Als je maar betaalt, straks koopt McDonalds ook een leerstoel bij een universiteit bijv Wageningen om aan te tonen dat fastfood...
Fons Witteman
10 jaar geleden
Topvrouw Kellogg krijgt Leuvens eredoctoraat
Vera, je kunt hiervoor terecht op internet. Je vindt dan meestal links naar de macrobiotiek of professionals (diëtisten). Er...
Fons Witteman
10 jaar geleden
Tong proeft zout, zoet, bitter, zuur, hartig én energie
Gezond eten is een kreet, er is nl geen definitie van gezond eten. Iedere producent mag "gezond" op zijn/haar artikelen zetten...
Fons Witteman
10 jaar geleden
'Teveel mensen zo druk met gezond eten, dat het ziekelijk wordt'
Er bestaat in de hele wereld geen enkel authentiek of uniek gerecht, of het nu Hollandse erwtensoep of Italiaanse pizza heet....
Fons Witteman
10 jaar geleden
Wetenschappelijk bewezen: de ideale pizzakaas is een mix
Kijk da's nou innovatie
Fons Witteman
10 jaar geleden
FoodLoop: de App die je bij afgeprijsd eten brengt
Alle kinderen hebben op een zeker moment in hun jonge leven geen zin in de maaltijden die wij als ouders als 'gezond'...
Fons Witteman
10 jaar geleden
'Te dik? Het is de schuld van je moeder'
De traditionele grootgrutters gaan het afleggen tegen de fastfood-via-internet ondernemers. De laatste stuiptrekkingen i.e....
Fons Witteman
10 jaar geleden
Foodpanda vindt $ 60 miljoen nieuwe financiering
Ik ben alleen wel elke keer nadat ik aardappel heb gegeten doodmoe.
Fons Witteman
10 jaar geleden
Waarom je aardappels nooit moet schillen
Ik snap dat de ban op Europese agri-producten nadelig uitpakt voor alle Europese boeren, maar we moeten toch 's goed kijken naar...
Fons Witteman
10 jaar geleden
Ciolos: gerichte marktstabilisatie in kort houdbaar én inzicht
Cijfers van de overheid zijn nooit precies, alleen dat wat in je eigen portemonnee zit is exact. Cijfers zijn makkelijk te...
Fons Witteman
10 jaar geleden
Waarom zakt Litouwen op lijst van boycotslachtoffers?
Het effect van koolzuurhoudend water is net zo. Ph varieert zo rond de 3, maar alles onder de 6 is al bedreigend voor ons...
Fons Witteman
10 jaar geleden
Sap en frisdrank tasten tandglazuur al na 30 seconden aan
Poppe is echt een econoom en dus volledig de weg kwijt. Overaanbod van prima voedsel biedt je aan op de markt voor verwerking...
Fons Witteman
10 jaar geleden
Niet naar de voedselbank, maar echt doordraaien
De Aussies hanteren het overgeleverde principe van: when in doubt, throw it out! Zouden we allemaal moeten doen, scheelt...
Fons Witteman
10 jaar geleden
Australiërs weten te weinig van voedselveilig eten bewaren
Het zal allemaal wel wetenschappelijk stevig onderbouwd zijn, maar onze maatschappij (wij allemaal) is verantwoordelijk voor de...
Fons Witteman
10 jaar geleden
Kinderen worden dik en traag van beeldschermgebruik
Volgens de Chinezen krijgen kinderen eigenschappen mee van 7 voorgaande generaties
Fons Witteman
10 jaar geleden
‘Kinderen beginnen niet met een schone lei’
tarwe of spelt
Fons Witteman
10 jaar geleden
Zomerquiz aflevering 17: wat is dit?
reine claude
Fons Witteman
10 jaar geleden
Zomerquiz aflevering 18: wat is dit?
Laten we er van uit gaan dat ieder mens uniek is en dat we derhalve ook een unieke zoutopname, verwerking en uitscheiding...
Fons Witteman
10 jaar geleden
Zout fout? Er heerst 'ernstige verwarring'
Jazeker, ik kook al jaren volgens de vijf elementen filosofie net als de Chinezen en Japanners. De 5 smaken zijn daar o.a....
Fons Witteman
10 jaar geleden
Tong proeft zout, zoet, bitter, zuur, hartig én energie
Geweldig! Wetenschappers hebben iets ontdekt dat Chinezen en Japanners al 3000 jaar weten en toepassen. Nou, nou wat een...
Fons Witteman
10 jaar geleden
Tong proeft zout, zoet, bitter, zuur, hartig én energie
‹ Vorige
1
2