Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Corné van Dooren
Beste Armanda. Het Voedingscentrum heeft een recent, nieuw en afgewogenadvies voor vegetariërs en veganisten afgestemd met...
Corné van Dooren
5 jaar geleden
Het Voedingscentrum kan veganisme constructiever benaderen
#2 Gert Ook een hoge consumptie van rood en bewerkt vlees verhoogt het risico op diabetes 2 en beroerte. De Gezondheidsraad...
Corné van Dooren
5 jaar geleden
Voedingscentrum wil vleesconsumptie mannen halveren, ze moeten aan bonen en eieren
Beste Foodlogers. Bedankt voor jullie interesse in het onderwerp. Graag raad ik je aan om eerst het betreffende hoofdstuk 4 uit...
Corné van Dooren
6 jaar geleden
Met z'n tweeën duurzaam eten voor maar €40 per week, nu het beleid nog
#11 Inderdaad Veronica, goed bezig. Er is niet één oplossing. Trouwens het plaatje geeft maar de halve lijst (63 producten...
Corné van Dooren
6 jaar geleden
Met z'n tweeën duurzaam eten voor maar €40 per week, nu het beleid nog
Voor het onderzoek heb ik gebruik gemaakt van de rekenmethode van lineair programmeren. Op basis van vastgestelde grenzen op het...
Corné van Dooren
6 jaar geleden
Met z'n tweeën duurzaam eten voor maar €40 per week, nu het beleid nog
Vorige week was in diverse media en hier op Foodlog te lezen dat “Nederlanders de grootste verspillers binnen de Europese...
Corné van Dooren
7 jaar geleden
'Voedselverspilling Nederland sinds 2010 15% gedaald'
Met 4,1 kg per persoon per jaar staan rijst en pasta op plaats 7 in de verspillingstop-10 (CREM). Dat is bijna een tiende van de...
Corné van Dooren
10 jaar geleden
Is het Eetmaatje verspilling?
In de tijdlijn zijn diverse vragen gesteld over het Eetmaatje en de rol van het Voedingscentrum. De meeste antwoorden daarop...
Corné van Dooren
10 jaar geleden
Is het Eetmaatje verspilling?