Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Tim van Dalen
met de keukenmachine?
Tim van Dalen
9 jaar geleden
Luchtig mandarijnentaartje
#15 Er zijn steeds meer bakkers die de herkomst van hun graan vermelden. Indien ze dit zelf weten natuurlijk, want dan is het...
Tim van Dalen
9 jaar geleden
Wat is mis met gehakt, maar niet met melk?
lekker! Ik heb iets dergelijks gemaakt, inderdaad met sinaasappelen en een citroentje. Je zou de amandelen ook kunnen vervangen...
Tim van Dalen
9 jaar geleden
Luchtig mandarijnentaartje
Je zou toevoegingen onnodig/onwenselijk kunnen noemen indien ze niet worden toegevoegd in een product dat vers geconsumeerd...
Tim van Dalen
9 jaar geleden
Is 'puur' niet gewoon pure marketing?
lijkt tever gerezen inderdaad. Deeg moet in de oven juist een boost krijgen. Hoe heet is je oven? Het is lastig om er zo iets...
Tim van Dalen
9 jaar geleden
Echte fermento's maken hun eigen kefir
Ik lees dat yoghurt culturen na verloop van tijd uitsterven. Iets wat ik niet begrijp. Waarom sterven ze uit? Waarom kun je...
Tim van Dalen
9 jaar geleden
Echte fermento's maken hun eigen kefir
Ging een aflevering van de Wilde Keuken hier onlangs ook niet over? Dat waren ook Belgen, die zo leek het, inderdaad goed...
Tim van Dalen
9 jaar geleden
"Kant-en-klaar is ambachtelijk op grote schaal"
misschien off topic maar ik doe altijd gewoon melk verwarmen en een schep yoghurt erbij? Stuk goedkoper?
Tim van Dalen
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Hooikist
Ik geloof dat de Maori's uit Nieuw Zeeland ook hun voedsel ingraven. Hangi noemen ze het daar volgens mij. Isolatie om te garen...
Tim van Dalen
9 jaar geleden
Culinair ontdekt: Hooikist
Lourens, Is smaak overbodige luxe? Tuurlijk kan al het brood met bakkersgist gebakken worden, maar werken met zuurdesem geeft...
Tim van Dalen
10 jaar geleden
Van zuurdesem en zuurdesembrood
Beter meel = bakkersmeel/bloem. Bloem = meel dat gezeefd is. Volkorenbrood bak je met meel, witbrood met bloem. Als je...
Tim van Dalen
10 jaar geleden
Van zuurdesem en zuurdesembrood
bekijk ook mijn bijdrage https://www.youtube.com/watch?v=2VP_iQLIzm0 happy baking! gr, Tim
Tim van Dalen
10 jaar geleden
Van zuurdesem en zuurdesembrood
+1, Ik heb een klein molenmesje en die gaat overal mee naar toe, inclusief een klein penvorming slijpsteentje. Snijdt alles, van...
Tim van Dalen
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Snijden
In Sydney, waar ik op dit moment voor broodbakker speel, maken we Soy-Linseed brood. In water geweekte soyabonen gaan samen met...
Tim van Dalen
10 jaar geleden
Culinair ontdekt: Tofoe
Heb ook weleens geleerd dat de vitamine C in sinaasappelsap binnen enkele uren uit het flesje is verdwenen. Zelf persen en...
Tim van Dalen
10 jaar geleden
Voor wie nog dacht dat sap gezond is...
Ik heb zojuist de aflevering even bekeken, en je kunt je inderdaad afvragen of de PVDD de aflevering gezien heeft.
Tim van Dalen
10 jaar geleden
Klootwijk: 'klagers dierpartij hadden poep in de ogen'
Ik probeer vooral dingen te eten die men al heel erg lang eet. Dus geen margarine (buiten dat het vies is) maar gewoon boter, en...
Tim van Dalen
11 jaar geleden
Gezond consumentenleed
‹ Vorige
1
2