Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Jack H. Stroeken
Wat wel of niet groenten en fruit is lijkt me zo helder als wat. precies zoals Rob aangeeft. Groenten (ook vruchtgroenten),...
Jack H. Stroeken
2 jaar geleden
0% btw voor groente en fruit die heel of alleen gesneden is
Grosso modo lijkt het een goed idee om met de term natuurlijk datgene wat echt onnatuurlijk is uit te sluiten. Dus een...
Jack H. Stroeken
3 jaar geleden
Wat 'natuurlijk' mag heten, moet wettelijk worden vastgelegd
Een gezonde eetcultuur bestaat voor mij inderdaad niet alleen uit WAT we eten maar ook HOE we eten. In beide gevallen met...
Jack H. Stroeken
11 jaar geleden
Gezondheid als resultaat van (eet)cultuur
@Ivan, een cultuur is inderdaad niet statisch maar in beweging, als het goed is zelfs innovatief in de zin dat het nieuwigheden...
Jack H. Stroeken
11 jaar geleden
Gezondheid als resultaat van (eet)cultuur
@Jaap, volgens mij doelt Niels op de daling van de ziektevrije levensverwachting onder met name laag opgeleiden. Over...
Jack H. Stroeken
11 jaar geleden
Gezondheid als resultaat van (eet)cultuur
Zeer mee eens Niels. Ter aanvulling: 'patroon boven product' maar ook 'product boven ingrediënt'. Zie ook...
Jack H. Stroeken
11 jaar geleden
Gezondheid als resultaat van (eet)cultuur
Interessante presentatie van Frits Muskiet. Conclusie 6 spreekt me zeer aan: 'door 1 balans te corrigeren creëer je nieuwe...
Jack H. Stroeken
11 jaar geleden
Paleo en Unilever liggen dichter bij elkaar dan je denkt
Wat mij opvalt in dit bericht is dat het een van de weinig zaken is die men blijkbaar juist wel op nationaal, belgisch, niveau...
Jack H. Stroeken
11 jaar geleden
Belgische chocolade wil streekmerk worden
Dick, zijn ogenschijnlijk simpele uitspraken, jij noemt in dat rijtje ook Paleo, per definitie niet- wetenschappelijk? Wordt de...
Jack H. Stroeken
11 jaar geleden
Paleo en Unilever liggen dichter bij elkaar dan je denkt
@richard, terugkomend op de jouw vraag: ik zelf denk dat Obesitas zowel in het preventievef alsook in het curatieve domein thuis...
Jack H. Stroeken
11 jaar geleden
Paleo en Unilever liggen dichter bij elkaar dan je denkt
Richard, valt het beleid op Obesitas in het curatieve of preventieve domein?
Jack H. Stroeken
11 jaar geleden
Paleo en Unilever liggen dichter bij elkaar dan je denkt
Welk normaal mens legt 500 gram filet mignon op zijn bord? Volgens mij werd in de paleotijd niet alle dagen vlees gegeten en...
Jack H. Stroeken
11 jaar geleden
"Het Paleodieet is goed maar niet groen"
Als ik mag aftrappen Dick: interressant dat we keuzes maken en gemaakt hebben die we naderhand achterhaald zijn door nieuwe...
Jack H. Stroeken
11 jaar geleden
Paleo en Unilever liggen dichter bij elkaar dan je denkt
Ik vind de uitspraak van Jaap Seidell sterk: we leven in een context waarvoor we niet zijn gemaakt en beginnen daar langzaam...
Jack H. Stroeken
11 jaar geleden
Dominee Bittman gecorrigeerd: suiker is niet de enige schuldige
Zeer goede discussie, complimenten aan alle betrokkenen. Voor mij is de kern van de discussie hoe om te gaan met onzekerheid in...
Jack H. Stroeken
11 jaar geleden
Wetenschap en het Voedingscentrum