Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Wendy van de Water
Ik zie niet waarom fermenteren van tarwe geen workaround is en het vermijden van tarwe wel. Een mens kan zonder tarwe, miljoenen...
Wendy van de Water
10 jaar geleden
Glutengevoeligheid blijkt tussen de oren te zitten
Ik ben zo iemand die zonder een coeliakie diagnose glutenvrij/tarwevrij eet. Zelf heb ik niet zo'n behoefte om er een label op...
Wendy van de Water
10 jaar geleden
Glutengevoeligheid blijkt tussen de oren te zitten
dit is volgens mij geen studie met slechte slapers, maar met mensen die minder slaap krijgen dan ze zouden willen. Dat is heel...
Wendy van de Water
11 jaar geleden
Slaap is belangrijk