Aanmelden/Profiel
Als je nog geen lid bent of je bent wel lid, maar niet ingelogd, dan zie je de ‘Aanmelden-button’. Ben je wel lid en ook ingelogd, dan zie je de ‘Profiel-button’, waar je je profiel kunt bekijken en wijzigen. Om verwarring te voorkomen: aanmelden is niet hetzelfde als inloggen. Met de ‘Aanmelden’ button maak je je eigen account aan, inloggen kun je alleen als je een account hebt en dat doe je met de button ‘Inloggen’.

Je kunt een account aanmaken door op 'Aanmelden' te klikken. Hier kun je een profiel aanmaken. Zodra je je profiel aangemaakt en geactiveerd hebt (dat gaat via je mail, wijst zich vanzelf) met een foto en je voor- en achternaam, kun je reageren op alle artikelen in alle rubrieken. Je kunt uiteraard alleen reageren als je een account hebt en ingelogd bent. Zie ‘reacties en reageren’ voor een nadere toelichting over hoe je dit kunt doen. Je kunt de profielen van anderen bekijken door op hun foto te klikken. Op iemands profielpagina vind je ook al zijn of haar bijdragen en reacties. Plus de mogelijkheid direct met die persoon in contact te treden.

Inloggen/Uitloggen
Als je een account hebt, kun je hier in- en uitloggen. Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen. Zie ‘reacties en reageren’ voor een nadere toelichting over hoe je dit kunt doen.

Fotocredits: 'Wheat', Pixabay