Foodlog voert per 1 oktober een betaalmuur in. Je kunt dan niet meer bij al onze artikelen.
De oplossing? Word betalend lid! Dat kan al vanaf €5 per maand.

We hebben een speciale welkomstaanbieding voor je: als je nu betalend lid wordt, lees je tot januari 2021 onbeperkt Foodlog (3 maanden gratis).

Waarom doen we dit?
Omdat Foodlog maken inmiddels bakken met geld kost. Foodlog startte 15 jaar geleden als blog. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een uniek nieuws- en gespreksplatform op de gebieden van voeding, gezondheid, landbouw, levensmiddelenmarketing, voedselpolitiek en aan landgebruik gerelateerde energie- en watervraagstukken. We zijn een beïnvloeder van beïnvloeders geworden.

Hoe?
Maak via deze link een Foodlog-account aan en profiteer van ons aanbod: voor €50 onbeperkt toegang tot januari 2021 en geen prijsverhoging komend jaar. Bovendien krijg je korting op onze congressen en events!

Wat gaat er veranderen?
  • Op 1 oktober 2019 voerde Foodlog een betaalmuur.

  • Flash, Context en In de Media-artikelen blijven voor iedereen toegankelijk.

  • Na 2 dagen staan de artikelen automatisch achter de betaalmuur. Daar zijn ze alleen nog voor (ingelogde) betalende leden toegankelijk.

  • Gratis leden, nieuwsbrieflezers en passanten krijgen iedere maand 5 artikelen cadeau. Bij deze 5 artikelen kun je ook blijven reageren.


  • Vanaf nu is het lidmaatschap btw-plichtig en daarom zullen we ons lidmaatschapstarief komend jaar met een tientje moeten verhogen. Als je nu lid wordt, vermijd je dus die prijsverhoging!

Je kunt je betalend lidmaatschap op ieder moment stop zetten. Voor januari 2021 sturen we je een mail met de vraag of je dat wilt, zodat je er niet 'stiekem' aan vastzit als je ons aanbod accepteert.

Last update: 6 juli 2020

Fotocredits: Foodlog Live, Iris de Koning