Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Businessleden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Businessleden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Jan-Willem Grievink
Laatste 5 reacties
1
#9, Beste Huib... heb jij de keurig complete analyse van Dick en het antwoord van mijn collega Laurens Sloot eigenlijk wel gelezen? En waar lees je in...
Jan-Willem Grievink
4 weken geleden
Supermarktexpert Laurens Sloot over 'graaiende supermarkten'
3
Dick, dank je voor deze analyse. Een ding is aan het verschuiven in ons land… en dat is dat grote bedrijven nu per definitie niets goeds meer kunnen...
Jan-Willem Grievink
4 weken geleden
Supermarktexpert Laurens Sloot over 'graaiende supermarkten'
1
#55 en #56, Dit moet je toelichten? Waar niet mee eens? Met het effect van Placebo? En Jan-Peter, ik wist niet dat je christen was en ik wist ook...
Jan-Willem Grievink
3 maanden geleden
De houding achter hippe foodconsumptie - een analyse
2
#52, Hoi Dennis. Je eerste waarneming deel ik. De cancelcultuur of de 'deugt-niet-politie'. De tweede deel ik in het geheel niet. Ik ben geen lid van...
Jan-Willem Grievink
3 maanden geleden
De houding achter hippe foodconsumptie - een analyse
2
#25, Beste Klaas. Harry Mulish was een keer aanwezig toen studenten literatuur en hun professor een van zijn boeken bespraken en de diepere lagen van...
Jan-Willem Grievink
3 maanden geleden
De houding achter hippe foodconsumptie - een analyse
Alle reacties
Laatste 5 artikelen
3
Werken doe je thuis, naar kantoor ga je om te praten en eten
15 mrt 2023, 7:00
1
Gaan we terug naar Soeslov?
8 feb 2023, 7:26
71
De houding achter hippe foodconsumptie - een analyse
5 dec 2022, 7:36
20
We blijven fabrieksvoer eten en onderscheiden ons met een ambachtelijk taartje en biertje
29 okt 2022, 7:04
21
Waarom kost Cola op een terras tien keer zoveel als thuis?
29 sep 2022, 7:04
Alle artikelen
Reacties met de meeste likes
Laten we eens een aantal aannames ter discussie stellen
8 maanden geleden
#4 Beste Frans, jouw antwoorden zijn nu precies waar ik me zorgen over maak. Te “makkelijk” geconcludeerd. Dat verwijt ik jou niet want de ruimte...
16
Laten we eens een aantal aannames ter discussie stellen
8 maanden geleden
#9 #10 #11 , Beste Sijne en Piet… ik ken een flink aantal ambtenaren bij LNV… ik heb ze nooit kunnen betrappen op oneerlijkheid. Maar ook hoogst...
10
De naïeve aaibaarheid van de korte keten
7 maanden geleden
In aanvulling op deze column nog iets aardigs. Gisteren was ik (op uitnodiging van agro-automatiseerder Lely) bij de biologische boerderij ‘De...
9
Laten we eens een aantal aannames ter discussie stellen
8 maanden geleden
#7 Beste Marco, als jij dit soort woorden gebruikt (“ soort gelul en slap gezever”), denk jij dan dat je bijdraagt aan een inhoudelijk gesprek?...
7
Internationaal Nederland verstrikt in effecten nationaal natuurbeleid
6 maanden geleden
Vreselijk leuke prikkelende column Dick! Food4thought. Ik log net in en constateer dat “we” weer in de bekende patroonredeneringen zitten. Ik vind...
5
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.
Foodlog gebruikt cookies.
Vertel mij meer
Ik snap het