Tessel Kans

Tessel Kans

passie voor duurzaam | enthousiaste vernieuwer

Biografie

We leven in een tijd van grote veranderingen op het gebied van klimaat, energie, grondstofgebruik en voedsel. In mijn werk wil ik bijdragen aan het versnellen van die transities. Bij een organisatie met innovatieve...

We leven in een tijd van grote veranderingen op het gebied van klimaat, energie, grondstofgebruik en voedsel. In mijn werk wil ik bijdragen aan het versnellen van die transities. Bij een organisatie met innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Die op zoek is naar meer zichtbaarheid en wil samenwerken met overheden en andere organisaties om zijn impact te vergroten. Een organisatie met lef.
Ik ben een adviseur die de organisatie weet te verbinden met de complexe en dynamische omgeving. Ik bouw allianties en breng belangen van verschillende stakeholders bij elkaar. Ik heb een goed gevoel voor bestuurlijk-politieke verhoudingen en beschik over een flinke dosis omgevingssensitiviteit. Ik heb plezier in het omgaan met verschillende soorten mensen en ben in staat hun belangen te herkennen en wensen en doelen te vertalen. Door mijn communicatieachtergrond ken ik de kracht van een goede kernboodschap en beheers ik het spel met de media.

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.