Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Hidde van Kersen
MSC keurmerk duurzame visserij
Laatste 5 reacties
3
Dank Christine dat je nog even de cijfers op een rijtje zet. Wat ik niet wist, is dat Turkeije zo snel zo'n grote speler is geworden in de viskweek....
Hidde van Kersen
3 jaar geleden
Willen we vis voor vissen of voor mensen?
2
Cecile, al je vragen over de kosten van certificering worden hier beantwoord.
Hidde van Kersen
3 jaar geleden
15 jaar MSC - geld telt niet en makreel dit jaar zonder logo
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
Willen we vis voor vissen of voor mensen?
3 jaar geleden
Dank Christine dat je nog even de cijfers op een rijtje zet. Wat ik niet wist, is dat Turkeije zo snel zo'n grote speler is geworden in de viskweek....
3
15 jaar MSC - geld telt niet en makreel dit jaar zonder logo
3 jaar geleden
Cecile, al je vragen over de kosten van certificering worden [url=https://www.msc.org/nl/voor-bedrijven/kosten]hier[/url] beantwoord.
2
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.