Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Caroline Berkhof
Land- en tuinbouwtechnologie
Publieke contactgegevens
caroline.berkhof@wur.nl
wur.nl/nl/Onderzoek-Resultaten/Onderzoeksinstituten/Economic-Research.htm
linkedin.com/in/carolineberkhof/
Laatste 5 reacties
1
Dag Huib, de sleutel van de duurzame (slimme) menuaanpassing ligt niet alleen in kwantiteit, maar voor al in het aanbieden van lekkerder, gevarieerder...
Caroline Berkhof
5 jaar geleden
Ober, mag ik een broodje ‘sustainable menu engineering’?
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
Ober, mag ik een broodje ‘sustainable menu engineering’?
5 jaar geleden
Dag Huib, de sleutel van de duurzame (slimme) menuaanpassing ligt niet alleen in kwantiteit, maar voor al in het aanbieden van lekkerder, gevarieerder...
1
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.