Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

Natascha Kooiman

Natascha Kooiman
  • Werkzaam in: Transitie
  • Geslacht: vrouw
  • Soort lid: gratis
  • Lid sinds: 05-04-2018

Biografie

Natascha Kooiman is ‘duurzaamheidsrebel’ met een passie voor food, de wereld, natuur en alles dat leeft. Ze zet zich in voor verduurzaming van ons voedselsysteem en is hiertoe een van de DJ100 (Duurzame Jongeren...

Natascha Kooiman is ‘duurzaamheidsrebel’ met een passie voor food, de wereld, natuur en alles dat leeft. Ze zet zich in voor verduurzaming van ons voedselsysteem en is hiertoe een van de DJ100 (Duurzame Jongeren 100) en TED-spreker geworden en al twee keer door VIVA400 benoemd als ‘jonge vrouw met invloed’. Wat Natascha betreft betekent dat, dat ze inspirator en versneller is van de transitie naar een meer plantaardig voedselsysteem en -patroon. Dat streven heeft in de vele projecten die zij doet de focus.
Natascha is initiatiefneemster van Smaackmakers en naast jongste lid van de Werkgroep Voetprint Nederland en jongste bestuurslid van PvdA Duurzaam, is Natascha met Smaackmakers sinds najaar 2015 ook lid van de adviesraad van het voedselprogramma (SFS Programme) van de Verenigde Naties voor de Sustainable Development Goals en lid van de Raad van Advies van het Expertisecentrum for Sustainable Business van AVANS Hogeschool. Sinds 2016 is zij ook adviseur Duurzaamheid bij Koninklijke Horeca Nederland. Samen met Jan Paul van Soest en Willem Lageweg is ze actief met het oprichten van de TransitieCoalitie Voedsel, Landbouw en Gezondheid om krachten te bundelen van alles wat er al gebeurt rond verduurzaming van ons voedselsysteem en de voedseltransitie te versnellen.

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.