Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Jochem Versloot
Levensmiddelenhandel
Publieke contactgegevens
jochem@jzandbergen.nl
janzandbergen.nl
Laatste 5 reacties
0
Kijk, eindelijk eens iets wat op statistiek is gebaseerd (risico) i.p.v. angst/gevaar. Als RIVM dan toch bezig is, kunnen ze gelijk een inschatting...
Jochem Versloot
6 jaar geleden
Vleeseters niet vaker met antibiotica-resistente bacteriƫn besmet dan vegetariƫrs
0
Gelukkig heeft de EU daar al onderzoek naar gedaan. Vraag is alleen wanneer het aangepast gaat worden naar deze nieuwe normen:Onderzoek EU
Jochem Versloot
6 jaar geleden
Te veel water in Franse diepvrieskip
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.