Groasis Ecologische Waterbesparende Technologie

Groasis Ecologische Waterbesparende Technologie

Land- en tuinbouwtechnologie

Biografie

De Groasis Ecologische Waterbesparende Technologie bestaat uit meerdere producten die het mogelijk maken om productieve bomen (fruit, olie etc.) te planten in combinatie met groentes, struiken, bloemen etc. op een...

De Groasis Ecologische Waterbesparende Technologie bestaat uit meerdere producten die het mogelijk maken om productieve bomen (fruit, olie etc.) te planten in combinatie met groentes, struiken, bloemen etc. op een waterbesparende en geldbesparende manier.

Wanneer er wordt geplant met de Waterboxx of Growboxx (de kernproducten), dan bespaard men 90% water in vergelijking met traditionele plantmethodes zoals druppelirrigatie. Daarnaast is er geen energie nodig om te planten, wordt er een overlevingspercentage behaald van +90% en worden de kosten gereduceerd met 90%.

De Waterboxx plant cocoon en Growboxx plant cocoon worden voornamelijk gebruikt om te planten in zeer droge of geërodeerde gebieden. Denk hierbij aan de woestijn van Koeweit of zelfs de Sahara Woestijn. Maar, beide producten zijn ook geschikt om te planten in bijvoorbeeld Spanje, Amerika of zelfs Nederland.

De Waterboxx plant cocoon en Growboxx plant cocoon kunnen worden gebruikt door bijvoorbeeld overheden, wanneer zij een ecosysteemherstelproject willen starten of steden groener willen maken op een efficiënte manier. Maar ook hobby tuinders kunnen het gebruiken voor hun moestuin, of boeren in ontwikkelingslanden (zoals Kenia, Ghana) die met het beetje water dat ze tot hun beschikking hebben, toch op een zeer goedkope manier een fruitboom met groenten kunnen planten.

Onze producten worden gekenmerkt door jarenlange testen wereldwijd. In oktober 2016 zijn wij met de Growboxx plant cocoon zelfs verkozen tot Nationaal Icoon van Nederland door het Nederlandse Kabinet.

Hebben wij je interesse gewekt? Kijk dan op http://www.groasis.com

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.