Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Dirk Barendregt
Biologie
Publieke contactgegevens
d.barendregt2@upcmail.nl
Biografie
Bioloog,gepensioneerd leraar
Bioloog,gepensioneerd leraar
Toon hele biografie +
Laat minder zien -
Laatste 5 reacties
0
Het is misschien interessant te weten dat ongeveer 5% van de mannen en ongeveer 0,25 %van de vrouwen kleurenblind is,waaronder ook ik zelf en twee...
Dirk Barendregt
3 jaar geleden
Waarom een voedselkeuzelogo?
1
Natuurlijk is het belangrijk te weten wat je eet. Wat de samenstelling is van de voedingsmiddelen. Maar er wordt weer een bekende fout gemaakt, die je...
Dirk Barendregt
3 jaar geleden
Waarom een voedselkeuzelogo?
0
Martijn, wordt de smaak van vlees dan ook in het DNA ingeprogrammeerd?Is haring dan ook een optie?En hoe is het dan met de vruchtvorm?
Dirk Barendregt
6 jaar geleden
Studenten ontwerpen hun voedsel van de toekomst: pizza, zoutjes en fris
0
Wanneer je vijf minuten neemt voor klaarmaken en eten heb je niet eens tijd om het spul te proeven dus dan maakt het niet uit of het smakelijk of...
Dirk Barendregt
6 jaar geleden
Liever gezond dan lekker ontbijt voor consumenten wereldwijd
1
18# Wouter,misschien een alternatief voor kweekzalm.De olie schijnt lekker te zijn.Toch eens proberen.
Dirk Barendregt
6 jaar geleden
Het efficiëntieparadigma
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
Het efficiëntieparadigma
6 jaar geleden
18# Wouter,misschien een alternatief voor kweekzalm.De olie schijnt lekker te zijn.Toch eens proberen.
1
Waarom een voedselkeuzelogo?
3 jaar geleden
Natuurlijk is het belangrijk te weten wat je eet. Wat de samenstelling is van de voedingsmiddelen. Maar er wordt weer een bekende fout gemaakt, die je...
1
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.