Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Ronald Giphart
Schrijver
Publieke contactgegevens
giphart.nl
ronaldgiphart
Biografie
Schrijver van boeken en columns. Wekelijkse column in het AD over eten.
Schrijver van boeken en columns. Wekelijkse column in het AD over eten.
Toon hele biografie +
Laat minder zien -
Laatste 5 reacties
0
"Insiders vertellen ons..." Tja. Insiders hebben mij wel eens verteld dat je in journalistieke stukken boude beweringen moet staven met namen en...
Ronald Giphart
6 jaar geleden
Haringtest AD 'stinkt' daadwerkelijk
1
Heel klein puntje: de Nederlandse horeca spreekt niet van 'klanten' maar van 'gasten'. Zoals chef Jon Sistermans vroeger zei: "Prostituees hebben...
Ronald Giphart
7 jaar geleden
Michelingids vindt drie sterren van topkok eigendom van de klant
Alle reacties
Laatste 5 artikelen
7
Een overweldigende zalvend-zachte paprikaprut
29 sep 2017, 10:02
Alle artikelen
Reacties met de meeste likes
Michelingids vindt drie sterren van topkok eigendom van de klant
7 jaar geleden
Heel klein puntje: de Nederlandse horeca spreekt niet van 'klanten' maar van 'gasten'. Zoals chef Jon Sistermans vroeger zei: "Prostituees hebben...
1
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.