Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Mark Kauw
Food- en agri-economie
Publieke contactgegevens
mark@moyeecoffee.com
moyeecoffee.com
Moyee Coffee
markkauw
Mark Kauw
Biografie
Geograaf. FairChain koffie. Impact en duurzaamheid.
Geograaf. FairChain koffie. Impact en duurzaamheid.
Toon hele biografie +
Laat minder zien -
Laatste 5 reacties
0
Ik nodig je uit voor een kop koffie bij ons in Amsterdam Dirk, dan kan ik je vertellen hoe wij werken in Ethiopiƫ!
Mark Kauw
8 jaar geleden
'Bedrijven moeten zelf vaststellen waar ze voor staan'
1
Ha Dirk, Dat is natuurlijk een mooie ontwikkeling, maar wel gebaseerd op lokale producten. Met koffie uit Ethiopiƫ is het kennen van je producent...
Mark Kauw
8 jaar geleden
'Bedrijven moeten zelf vaststellen waar ze voor staan'
0
Helemaal eens, wij zijn voor zelf verantwoordelijkheid nemen, transparantie en praten met onze leveranciers en koffiedrinkers. Aan de andere kant...
Mark Kauw
8 jaar geleden
'Bedrijven moeten zelf vaststellen waar ze voor staan'
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
‘Bedrijven moeten zelf vaststellen waar ze voor staan’
8 jaar geleden
Ha Dirk, Dat is natuurlijk een mooie ontwikkeling, maar wel gebaseerd op lokale producten. Met koffie uit Ethiopiƫ is het kennen van je producent...
1
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.