Robert Remijnse

Robert Remijnse

Planologie architectuur stedenbouw, kunst

Publieke contactgegevens

Biografie

http://www.rmrdesign.nl/grafische-kunst/bio

Stad en land moeten worden verweven. De mens moet zo in contact komen met de natuur en zich bewust worden dat alles wat ze hebben en consumeren een offer is uit deze...

http://www.rmrdesign.nl/grafische-kunst/bio

Stad en land moeten worden verweven. De mens moet zo in contact komen met de natuur en zich bewust worden dat alles wat ze hebben en consumeren een offer is uit deze natuur, welke als één orgaan erkent moet worden: De Aarde.

De harde grens tussen stad en land heeft de mens gescheiden van de natuur en landbouw.

Weinig mensen beseffen dat niet olie, andere kostbare stoffen of energie en leuke gadgets de bovenste schakel in deze lucratieve corrupte en verdoemde wereld is, maar de energie die wij tot ons moeten nemen om in leven te blijven: Water en Voedsel.

Religie is de Duivel, want alles wat God moet voorstellen elimineren wij. Als er een god zou bestaan is deze de schepper van al het leven op aarde, de mensheid is echter de enige van de 2000000 soorten die niet in harmonie kan leven en al vanuit de oudheid in de naam van god denkt de baas te kunnen spelen over de wereld. Als god daadwerkelijk bestaat zal hij zich spoedig wreken maar ik denk dat moeder Aarde deze taak op zich neemt.

Ecologie moet een hoofdvak worden vanaf de basisschool. Mensen staan niet stil bij hun werkelijke aard omdat zij hiervoor de tijd niet krijgen als slachtoffer van deze prestatie en consumptiemaatschappij. Na het kijken naar documentaires van het Universum tot micro schaal moet je toch beseffen hoe bijzonder wij en al het andere leven op aarde zijn. Er zijn zoveel documentaires te zien over natuur en wetenschap maar ik verbaas me hoe weinig mensen ze kijken of nazoeken als je afgaat op aantallen op youtube en social media.

De docuserie the Earth From Above of ‘VuDuCiel’ zou iedereen moeten zien om te beseffen wat de impact is van de mensheid op de aarde. Zeitgeist en Thrive moet je kijken als je de grondslag en oorzaken hiervan wilt zien. Food Matters is een leerzame docu over voedsel. Als je open staat voor een heel andere benadering van wat wij als Homo Sapien voorstellen en wat wij toevoegen aan de aarde, natuur en heelal.

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.