Thuiswerken en bijblijven
Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

Fenny Straat

Fenny Straat
  • Werkzaam in: Communicatie in food, agri & aquacultuur;
  • Geslacht: vrouw
  • Soort lid: betalend
  • Lid sinds: 04-01-2016

Biografie

Ervaren en gedreven communicatieprofessional ‘who gets the job done’. Opgeleid in de journalistiek, PR en marketing. Succesvol o.a. als projectmanager voor (inter)nationale profit en non-profit klanten in food,...

Ervaren en gedreven communicatieprofessional ‘who gets the job done’. Opgeleid in de journalistiek, PR en marketing. Succesvol o.a. als projectmanager voor (inter)nationale profit en non-profit klanten in food, horeca, agribusiness en aquacultuur, healthcare, onderwijs en zakelijke dienstverlening. Kent de kracht van consistente communicatie als aanjager van verander-, motivatie- en ontwikkelingstrajecten.
Een bruggenbouwer die verbindingen legt met en tussen mensen met verschillende achtergronden en functies. Brengt dynamiek in resultaatgerichte processen. Denkt strategisch en vertaalt vloeiend naar de operatie. Hoog tempo, besluitvaardig, praktisch en bewaker van de lange termijn doelen. Recht door zee. Een eerlijke, open doorzetter. Spreekt haar talen. Geniet met gelijkgestemden van goede wijn en goed eten en slaat graag een balletje op de golfbaan.

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.