Thuiswerken en bijblijven
Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Menu Foodlog

Bert Carpay

Bert Carpay
  • Werkzaam in: Land- en tuinbouw
  • Geslacht: man
  • Soort lid: gratis
  • Lid sinds: 12-11-2015

Biografie

Met Carpay Advies volg ik mijn hart en richt ik mij op de duurzame minerale vruchtbaarheid van de bodem in de agragrisch sector. Bodemmineralen vormen de kapstok voor tal van nuttige processen in de bodem. Dat de...

Met Carpay Advies volg ik mijn hart en richt ik mij op de duurzame minerale vruchtbaarheid van de bodem in de agragrisch sector. Bodemmineralen vormen de kapstok voor tal van nuttige processen in de bodem. Dat de bodem ‘verslijt’ lijkt een onbekend fenomeen, maar het gevolg, de afnemende bodemvruchtbaarheid, is voor velen herkenbaar. Verse bodemmineralen worden niet meer via natuurlijke processen aangevoerd. Steenmeel vormt een onderschatte en vergeten schakel voor het in stand houden van de belangrijke ecosysteemdiensten van de bodem waaronder duurzame bodemvruchtbaarheid. Nadere informatie: http://www.carpay-advies.nl en www.steenmeel.info.

Met mijn tweede passie richt ik mij met Carpay Advies op persoonlijke ontwikkeling. ‘Doen’ is minstens zo belangrijk als ‘denken’. Een beslissing in het hoofd is niets, is een spelletje, als het niet tevens uitmondt in handelen, in realiseren, in ‘doen’. Er is persoonlijke moed nodig om ‘verstandige’ gedachten in actie om te zetten. Denk maar aan ‘duurzaam handelen’, ‘eerlijke handel’, ‘milieubewust gedrag’ en dergelijke. Niet zo eenvoudig als het op ‘doen’ aankomt. Verheffende gedachten zetten niet automatisch aan tot verheffend gedrag. Waarom is dat zo lastig? Het leven leerde me wijze lessen die ik graag in praktijk breng en deel.

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.