Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Joep Ruiter
CRM
Publieke contactgegevens
@JoepRuiter
nl.linkedin.com/in/joepruiter/
Laatste 5 reacties
0
Goed betoog, alleen een stukje dat ik niet begrijp. Een citaat: Met bacteriƫn "Kies gefermenteerde, dus zure zuivel (boter, kaas, yoghurt, kwark)....
Joep Ruiter
8 jaar geleden
De Schijf van Boerenverstand
0
Als ik me niet vergis vertalen we kwark in het Frans met fromage frais...
Joep Ruiter
10 jaar geleden
Franse kaasmaker wil dat Heks'nkaas verdwijnt
0
"Ik snap niet dat de zuivelindustrie de beschikbare data niet gebruikt om deze oplichters van de markt te vegen! Ze zitten daar echt verschrikkelijk...
Joep Ruiter
14 jaar geleden
50 jaar Becel bij de RCC
0
Congrats! zeer verdiend
Joep Ruiter
15 jaar geleden
Beste Nederlandstalige weblogs: Foodlog (jury) Free-Opinion-Venezuela (publieksprijs)
0
Ik gebruik de magnetron alleen om snel aardappelen in te poffen, voor de rest eigenlijk nooit. Waarom zou ik niet weten
Joep Ruiter
15 jaar geleden
Wat mankeert er aan de magnetron?
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.