Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Eva Mooij
Biomedische Wetenschappen
Laatste 5 reacties
0
Martijn #5 ik denk dat dit te maken heeft met het feit dat er steeds meer geautomatiseerd is. Men verricht minder arbeidsintensief werk, en ook het...
Eva Mooij
9 jaar geleden
WHO: 'Obesitasepidemie gevolg toename beschikbare calorieën'
0
Het bijhouden van een moestuin kost inderdaad tijd en moeite. Wil niet zeggen dat mensen hiertoe niet bereid zijn, maar naast tijd en moeite neemt het...
Eva Mooij
9 jaar geleden
Armoe maakt dik, ook in Westerse landen
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.