Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Vincenzo Fogliano
Wageningen University
Publieke contactgegevens
vincenzo.fogliano@wur.nl
wur.nl
Biografie
30 years dealing with food science
30 years dealing with food science
Toon hele biografie +
Laat minder zien -
Laatste 5 reacties
4
Thank you everybody for the lively discussion following my interview. Unfortunately, to answer all of you on the specific points is impossible....
Vincenzo Fogliano
6 jaar geleden
'Bewerkt eten is gezonder dan je denkt en het is nog duurzamer ook'
Alle reacties
Laatste 5 artikelen
1
Duurzaam eten is houdbaar gemaakt
31 jul 2023, 7:19
97
Bewerkt eten is helemaal niet fout als je het maar goed ontwerpt
24 jun 2019, 8:05
Alle artikelen
Reacties met de meeste likes
‘Bewerkt eten is gezonder dan je denkt en het is nog duurzamer ook’
6 jaar geleden
Thank you everybody for the lively discussion following my interview. Unfortunately, to answer all of you on the specific points is impossible....
4
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.