Je zoekt binnen Foodlog, via Google
Inloggen
Leden
Businessleden
Contact
Nieuwsbrief
Foodbanen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Voedselketen
Energie
Perspectief
Selectie
AFN
Context
Flash
Reacties
Dagelijkse kost
Gezondheid
Voedselketen
Energie
Perspectief
Selectie
AFN
Context
Flash
Reacties
Menu
Leden
Businessleden
Contact
Nieuwsbrief
Foodbanen
Lid worden
Inloggen
Menu
Dagelijkse kost
Gezondheid
Voedselketen
Energie
Perspectief
Selectie
AFN
Context
Flash
Reacties
Vincenzo Fogliano
Werkzaam in:
Wageningen University
Geslacht:
man
Soort lid:
gratis
Lid sinds:
09-07-2015
Publieke contactgegevens
vincenzo.fogliano@wur.nl
wur.nl
Biografie
30 years dealing with food science
30 years dealing with food science
Toon hele biografie
Laat minder zien
Laatste 5 artikelen
97
Bewerkt eten is helemaal niet fout als je het maar goed ontwerpt
Vincenzo Fogliano
Alle artikelen
Laatste 5 reacties
Thank you everybody for the lively discussion...
Vincenzo Fogliano
4 jaar geleden
'Bewerkt eten is gezonder…
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.
Foodlog gebruikt cookies.
Vertel mij meer
Ik snap het