Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Corné van Dooren
Humane gezondheid
Publieke contactgegevens
@duurzaameten
Biografie
kennisspecialist duurzaam eten
kennisspecialist duurzaam eten
Toon hele biografie +
Laat minder zien -
Laatste 5 reacties
4
Beste Armanda. Het Voedingscentrum heeft een recent, nieuw en afgewogenadvies voor vegetariërs en veganisten afgestemd met wetenschappelijke...
Corné van Dooren
5 jaar geleden
Het Voedingscentrum kan veganisme constructiever benaderen
0
#2 Gert Ook een hoge consumptie van rood en bewerkt vlees verhoogt het risico op diabetes 2 en beroerte. De Gezondheidsraad (2015) concludeert:...
Corné van Dooren
5 jaar geleden
Voedingscentrum wil vleesconsumptie mannen halveren, ze moeten aan bonen en eieren
0
Beste Foodlogers. Bedankt voor jullie interesse in het onderwerp. Graag raad ik je aan om eerst het betreffende hoofdstuk 4 uit mijn proefschrift te...
Corné van Dooren
6 jaar geleden
Met z'n tweeën duurzaam eten voor maar €40 per week, nu het beleid nog
0
#11 Inderdaad Veronica, goed bezig. Er is niet één oplossing. Trouwens het plaatje geeft maar de halve lijst (63 producten totaal). Het kenmerkende...
Corné van Dooren
6 jaar geleden
Met z'n tweeën duurzaam eten voor maar €40 per week, nu het beleid nog
2
Voor het onderzoek heb ik gebruik gemaakt van de rekenmethode van lineair programmeren. Op basis van vastgestelde grenzen op het gebied van...
Corné van Dooren
6 jaar geleden
Met z'n tweeën duurzaam eten voor maar €40 per week, nu het beleid nog
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
Het Voedingscentrum kan veganisme constructiever benaderen
5 jaar geleden
Beste Armanda. Het Voedingscentrum heeft een recent, nieuw en...
4
Is het Eetmaatje verspilling?
10 jaar geleden
Met 4,1 kg per persoon per jaar staan rijst en pasta op plaats 7 in de verspillingstop-10 (CREM). Dat is bijna een tiende van de totale verspilling....
3
Is het Eetmaatje verspilling?
10 jaar geleden
In de tijdlijn zijn diverse vragen gesteld over het Eetmaatje en de rol van het Voedingscentrum. De meeste antwoorden daarop zijn te vinden op...
2
Met z’n tweeën duurzaam eten voor maar €40 per week, nu het beleid nog
6 jaar geleden
Voor het onderzoek heb ik gebruik gemaakt van de rekenmethode van lineair programmeren. Op basis van vastgestelde grenzen op het gebied van...
2
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.