Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Businessleden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Businessleden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Jack H. Stroeken
Food for Health
Publieke contactgegevens
ekomenu.nl
@jackstroeken
linkedin.com/in/jackstroeken
Laatste 5 reacties
0
Wat wel of niet groenten en fruit is lijkt me zo helder als wat. precies zoals Rob aangeeft. Groenten (ook vruchtgroenten), fruit, paddestoelen,...
Jack H. Stroeken
6 maanden geleden
0% btw voor groente en fruit die heel of alleen gesneden is
1
Grosso modo lijkt het een goed idee om met de term natuurlijk datgene wat echt onnatuurlijk is uit te sluiten. Dus een omgekeerde benadering. Dit...
Jack H. Stroeken
2 jaar geleden
Wat 'natuurlijk' mag heten, moet wettelijk worden vastgelegd
0
Een gezonde eetcultuur bestaat voor mij inderdaad niet alleen uit WAT we eten maar ook HOE we eten. In beide gevallen met respect voor onze tradities...
Jack H. Stroeken
10 jaar geleden
Gezondheid als resultaat van (eet)cultuur
0
@Ivan, een cultuur is inderdaad niet statisch maar in beweging, als het goed is zelfs innovatief in de zin dat het nieuwigheden adopteert in een...
Jack H. Stroeken
10 jaar geleden
Gezondheid als resultaat van (eet)cultuur
0
@Jaap, volgens mij doelt Niels op de daling van de ziektevrije levensverwachting onder met name laag opgeleiden. Over eetcultuur. Ik denk dat elke...
Jack H. Stroeken
10 jaar geleden
Gezondheid als resultaat van (eet)cultuur
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
Wetenschap en het Voedingscentrum
10 jaar geleden
Zeer goede discussie, complimenten aan alle betrokkenen. Voor mij is de kern van de discussie hoe om te gaan met onzekerheid in de...
3
Paleo en Unilever liggen dichter bij elkaar dan je denkt
10 jaar geleden
@richard, terugkomend op de jouw vraag: ik zelf denk dat Obesitas zowel in het preventievef alsook in het curatieve domein thuis hoort, dat zal je...
2
Wat ‘natuurlijk’ mag heten, moet wettelijk worden vastgelegd
2 jaar geleden
Grosso modo lijkt het een goed idee om met de term natuurlijk datgene wat echt onnatuurlijk is uit te sluiten. Dus een omgekeerde benadering. Dit...
1
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.
Foodlog gebruikt cookies.
Vertel mij meer
Ik snap het