Elze Boshart

Elze Boshart

Journalistiek rond voeding en voedsel

Publieke contactgegevens

Biografie

Lekker koken met nét dat beetje extra, dat is voor mij iedere dag opnieuw de uitdaging. Lekker eten maken kon ik al, de afgelopen jaren merkte ik dat ik ‘als vanzelf’ steeds vaker vegetarisch kookte. En oeps, ook...

Lekker koken met nét dat beetje extra, dat is voor mij iedere dag opnieuw de uitdaging. Lekker eten maken kon ik al, de afgelopen jaren merkte ik dat ik ‘als vanzelf’ steeds vaker vegetarisch kookte. En oeps, ook weleens per ongeluk veganistisch.

Nadat ik alle vegaburgers weleens geprobeerd had begon het echte koken. Geen vleesvervangers, wel heerlijk eerlijk eten. Met biologische groenten, veel verse kruiden, rijke specerijen, peulvruchten, paddestoelen, noten. En af en toe ook kaas, tofu, eieren, room.

Ik vind het fijn om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van eten dat de aarde niet belast en dieren dier laat zijn. Dat doe ik o.a. door te schrijven over wat ik al kokende en etende meemaak. Regelmatig vind je op mijn site http://www.eerlijketafel.nl nieuwe recepten, beproefd in eigen keuken & gezin.

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.