Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Jan Dapper
Land- en tuinbouw
Publieke contactgegevens
jandapper@planet.nl
Laatste 5 reacties
2
Dick, de discussie verliep idd moeizaam. Ieder vindt zichzelf niet dogmatisch en is geen drammer. Ook Liesbeth niet. Maar ik vind het onbegrijpelijk...
Jan Dapper
10 jaar geleden
Kenniscentrum Suiker & Voeding wil best verder
0
@Liesbeth, het is mij al eerder opgevallen dat je niet goed leest wat anderen schrijven. Als we hier een beetje on topic willen blijven, dan...
Jan Dapper
10 jaar geleden
Kenniscentrum Suiker & Voeding wil best verder
0
Een feitelijke discussie wil ik sauveren, Dick. Die begrensd wordt door kennis en ervaring enerzijds en domheid en vooringenomenheid anderzijds, maar...
Jan Dapper
10 jaar geleden
Kenniscentrum Suiker & Voeding wil best verder
0
Mag ik tot slot nog even Robert Lustig citeren: 'Een groeiende hoeveelheid epidemiologisch en experimenteel bewijs laat zien dat overmatige...
Jan Dapper
10 jaar geleden
Kenniscentrum Suiker & Voeding wil best verder
0
@Guido, ik heb er geen moeite mee als Jaap Seidell, wiens onafhankelijkheid en betrokkenheid ik waardeer en wiens werk ik bewonder, iets old...
Jan Dapper
10 jaar geleden
Kenniscentrum Suiker & Voeding wil best verder
Alle reacties
Reacties met de meeste likes
Hoogopgeleiden geloven het meest in biologisch
11 jaar geleden
Ik verbaas mij er altijd over met hoeveel irrationele argumenten gesproken wordt over biologisch voedsel. Is het vanwege de herinnering aan die lieve...
2
Pollan gaat koken
11 jaar geleden
Michael Pollan gaat proberen nog wat centjes te verdienen met zijn tanende faam. Capitalizen nu het nog kan. Beetje de Bas Haring van de voeding....
2
Kenniscentrum Suiker & Voeding wil best verder
10 jaar geleden
Dick, de discussie verliep idd moeizaam. Ieder vindt zichzelf niet dogmatisch en is geen drammer. Ook Liesbeth niet. Maar ik vind het onbegrijpelijk...
2
Kenniscentrum Suiker & Voeding wil best verder
10 jaar geleden
Op de site van het voedingscentrum staat: 'De gezondheidsraad adviseert dat wie gezond wil eten, 40-70% van zijn energie uit koolhydraten haalt.' Nee...
0
Kenniscentrum Suiker & Voeding wil best verder
10 jaar geleden
Dick, bedoel je met een 'directe interactie' een debat aan de hand van (wetenschappelijke) argumenten? Dat begrijp ik. Maar voor mij begint en eindigt...
0
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.