Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? klik hier
fl
Foodlog.LEKKER SCHERP ZINNIG
WEEKEND
7 juni 2014
Onbespoten broccoli
We manipuleerden vorige week. Vandaag leggen we uit waarom: de 'minister' - en andere vrolijke Bhagwans - willen onbespoten broccoli en oogsten staatsgevaarlijke tiepen tegen de 'perverse Dierenbescherming'. Dat is onze sociale werkelijkheid geworden.

De echte is onbespreekbaar geworden. Let's get real, anders besluit de toekomst vanzelf over ons. Ingewikkelder is het niet.

Voorlopig is er nog meer dan voldoende te eten en drinken. Sherry voor alle dagen, van Lucette. Werkelijk geweldige droge worst van Nick. En zelfs wijn die prima smaakt en vrijwel niets kost van Dick. Al heel wat Foodloglezers gingen ervoor naar de Lidl.

De minister wil onbespoten broccoli
Nieuws Dick Veerman 7 juni 2014 - 9:55
De betere wereld wordt cynisch bij elkaar gelogen en 'gecampaigned'. Zo komt'ie tot stilstand. We moeten juist verder.
Van Slow naar Fast Food in één dag
Nieuws Cécile Janssen 4 juni 2014 - 10:06
De dag begon met Slow, en eindigde met Fast Food. Ik ontdekte het geheim: echt culinair theater werkt altijd.
De enige echte Camembert stopt ermee
Nieuws Redactie 5 juni 2014 - 1:07
De laatste zelfkazende Camembertmakers die in de Normandische plaats Camembert zelf hun kaas maken, willen van hun bedrijf af. Maar de familie Durand vindt…
Meer dierwelzijn is minder duurzaam
Nieuws Redactie 3 juni 2014 - 0:25
En dat moet je eerlijk vertellen. Dat zei voormalig WUR-voorzitter Aalt Dijkhuizen gistermiddag in Nieuwspoort.
‘Er komt geen Coca-Cola in wijn’
Nieuws Dick Veerman
2 juni 2014 - 0:02
Dat beweert een bekende Franse wijnproever die ieder jaar een boek uitgeeft…
Culinair ontdekt: Droogworst
Nieuws Nick Trachet
4 juni 2014 - 0:00
Ze zijn een vertrouwd zicht bij de slager of op café en doorgaans hangen…
Sherry, a drink for all seasons
Nieuws lucette faber
31 mei 2014 - 16:41
Volgende week is het de internationale Week van de Sherry. Het zet Lucette…
Alwéér alles gelezen? Word dan eens Foodlog Friend!
Vind je Foodlog belangrijk?
> Word betalend lid!
© Foodlog 2024
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? klik hier