Die peiling is zowel kwalitatief (in de reacties) als kwantitatief (in de poll). Natuurlijk is een krantenpoll nooit representatief, maar wel indicatief voor het breed samengestelde lezerspubliek van Foodlog.

De eerste Context gaat over het EFSA-oordeel over aspartaam en de rationaliteit van wetenschap.

In de zomer van 2019 (tussen 29 juli en 25 augustus) zet Foodlog het nieuwe katern Context in om even van de zomerse rust gebruik te maken. Het is een prima tijd om meningen te peilen en perspectieven te ontwikkelen voor de drukke nieuwsstromen uit die na de vakantieperiode weer vol op gang komen.

In Ondertussen, ook een nieuw onderdeel van Foodlog, brengen we in diezelfde periode het dagelijkse nieuws. Na de zomer blijft Ondertussen bestaan als je complete door Foodlog verzorgde venster op het nieuws over de nauw verbonden onderwerpen landbouw, energie, water, voedselketen, gezondheid en (geo)politiek.

Tussen 29 juli en 25 augustus verschijnt alleen de Weekend-nieuwsbrief met de berichten die Foodlog gedurende de week brengt. De dagelijkse nieuwsbrief komt voor het eerst weer uit op 26 augustus 2019.

Fotocredits: Michael Ventura, Ron Mader