Foodlog is op zoek naar een stagiair(e), die zo spoedig mogelijk een half jaar ons team komt versterken. Dat kan ook virtueel!

Eh... Foodlog?
Foodlog is dé site in Nederland als het gaat om onafhankelijke nieuwsgaring en het gesprek voeren over voedsel, gezondheid, de levensmiddelenindustrie, landbouw en duurzaamheid.

Daarnaast zijn wij procesmasters, die de juiste mensen met elkaar in gesprek brengen op basis van een gegronde kennis van een diversiteit aan domeinen. Dit doen wij door middel van adviesopdrachten, onderzoeken, partnered content, masterclasses, Webinars en congressen.

Via agrifoodnetworks.org verbindt Foodlog internationale netwerken van burgers, bedrijven, instituties (van wetenschap tot NGO’s en belangenorganisaties tot burgergroeperingen) en overheid rondom voedselvraagstukken.

Wie zijn wij?
Foodlog bestaat uit een team van negen professionals, redactioneel en projectmanagement. In dit kleine bedrijf met een informele sfeer en een platte bedrijfsstructuur word je als stagiair(e) gezien en gehoord. Je draait volledig mee in de werkzaamheden rondom onze projecten. Er is altijd ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt.

Je komt te werken als stagiair(e) binnen het projectteam van Foodlog. Dit team verbindt ketenpartijen om een voedselketen te creëren, die zich inzet voor waardecreatie binnen de hele keten. We organiseren onder andere digitale chats over kansen en valkuilen van digitalisering in food. Dit jaar reiken we weer de Gezonde Innovatie Awards uit samen met FoodPersonality. En wie weet bedenk jij ons toekomstige project.

Functieomschrijving

  • Praktische ondersteuning projectteam, denk aan; mails opstellen voor interne en externe communicatie, berichten opmaken, beeldresearch, sociale media berichten plaatsen, enzovoort

  • Meedenken over de optimalisatie van onze communicatie, zoals het ontwikkelen van een geautomatiseerd mailingsysteem voor evenementen

  • Bedenken en uitwerken van promotie voor evenementen, zoals inspirerende posts voor onze social media

  • Meedenken en meewerken aan vormgeving van nieuwe evenementen en bijeenkomsten

  • Indien gewenst vanuit opleiding: een relevant marketingonderzoek doen.


Wij bieden
  • Een stagevergoeding

  • Een inspirerende werkomgeving in een klein bedrijf met gemotiveerde en gepassioneerde mensen

  • De mogelijkheid om lezingen, conferenties, symposia en andere evenementen te bezoeken, digitaal en fysiek

  • De mogelijkheid tot het zelf bedenken en opzetten van marketing- en sociale mediastrategieën met impact

  • De mogelijkheid tot het opzetten en uitvoeren van een eigen (afstudeer)project onder begeleiding van Foodlog-collega’s

  • Ondersteuning bij het thuisraken in het werken in een organisatie

  • Flexibele werktijden, overwegend thuiswerken en de mogelijkheid om op kantoor te werken.


We vragen
  • HBO niveau in de richting van Marketing en Communicatie, Eventmanagement, of vergelijkbare opleiding

  • State-of-the-art kennis van communicatie- en marketingactiviteiten

  • Interesse in voeding, gezondheid, landbouw en/of andere Foodlog-onderwerpen

  • Communicatieve vaardigheden in zowel Engels als Nederlands

  • Iemand die zelfstandig werkt, creatief is en initiatief toont

  • Iemand die flexibel is en een goede planner – bij Foodlog is geen dag hetzelfde


Standplaats: Ede (maar ook virtueel via diverse teamtools).

Foodlog neemt regelmatig nieuwe stagiaires aan. Deze stage biedt werk voor 5 dagen per week. Parttime invulling en/of exacte start- en stopdata zijn bespreekbaar.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV en motivatiebrief zo spoedig mogelijk naar Bianca van der Ha, senior Projectmanager voor Foodlog. Ook voor aanvullende informatie kun je terecht bij Bianca van der Ha.

Telefoon: 06-82188140
Email: bianca@foodlog.nl