Vis is lekker en gezond maar de lijst van vissoorten die op de rode lijst staan wordt steeds langer. Hoe maak je de juiste keuze als het gaat om impact op het milieu? De visserij, wetenschap, industrie, milieuorganisaties en supermarkten gaan met elkaar in gesprek in het kader van de debatreeks 'De Hongerige Stad'.

Op 26 september treden onder meer aan: Johan Verreth, oud hoogleraar aquacultuur en visserij aan Wageningen Universteit & Research (WUR), Margreet van Harn, Marketing and Innovation Director bij Marine Harvest Group, de grootste zalmverwerker in Europa, Marieke Doolaard, CSR/Sustainability manager bij het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel, de koepelorganisatie van supermarkten en foodservice bedrijven en Aukje Coers, CSR/MVO Manager bij Cornelis Vrolijk, één van de grotere visbedrijven in Nederland gespecialiseerd in vangst en handel in vissoorten als haring en makreel.

Pakhuis de Zwijger biedt alle programma’s gratis aan om ze voor iedereen toegankelijk te maken. Een vrijwillige bijdrage is van harte welkom. Voor meer informatie en om aan te melden ga je naar de website.

Informatie
Datum: woensdag 26 september 2018
Tijd: 20:00 tot 22:30
Locatie : Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179 in Amsterdam
Prijs: vrijwille bijdrage
Aanmelden: via de website
Dit artikel afdrukken