Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Hebben ze dat voor het eerst ontdekt??? Ik heb het allang gelezen in boeken van z'n 10 jaar geleden...........................lijkt me geen "voor het eerst" ontdekking, slechts een bevestiging wat vele anderen reeds allang weten en naar buiten gebracht hebben.
En het gaat idd niet om de caloriëen zelf, maar waar je die uithaalt, het gaat om de ingrediënten die slecht zijn, want ons lichaam draait op koolhydraten waar wij de energie (caloriëen) uit halen samen met een beetje gezonde vetten. Waarom zijn er anders ook zoveel mensen die niet meer tegen brood kunnen, tarwe intolerantie, coeliaki, gluten intolerantie, enz. Omdat tarwe niet meer hetzelfde is al eeuwen geleden toen het gewoon op zijn gemak op het veld mocht groeien zonder insecticides enz, het slechts gemalen werd en brood van gebakken ipv eerst hoog geraffineerd te maken. Brood hoeft niet ongezond te zijn, maar het gaat om de ingrediënten die het ongezond maken doordat ermee gerommeld wordt.