Tijdens dit weekend is het Amersfoortse dierenpark extra lang geopend en zijn er heerlijke zomeravonden te beleven die in het teken staan van lekker eten, borrelen en natuurlijk de dieren.

Eten en muziek
Misschien denk je bij een foodfestival niet meteen aan een dierentuin. Daar denkt Dierenpark Amersfoort anders over! Temidden van de dieren staan tijdens dit foodfestival talloze authentieke foodtrucks met smaakvolle gerechten voor jong en oud. Uiteraard ontbreekt de muziek niet en zijn er talentvolle bands die de zomerse sfeer versterken.

Voor alle leeftijden
Het gezellige evenement ZOO’n ZOOmer Food Festival start op donderdag 10 augustus om 16.00 uur en voor ieder is er iets te beleven. Families met jonge kinderen kunnen komen genieten van het lekkers. Ouders kunnen heerlijk ontspannen, terwijl de kinderen zich prima vermaken tijdens speciale kinderactiviteiten. Ga mee met de foodtours, laat je schminken of maak zomerse reizen! Het is tot 22.00 uur gezellig borrelen, chillen op het zandstrand een pop-up terrasje pakken, dus ook voor vriendengroepen is het prima vertoeven op deze bijzondere zomeravonden. Voor het volledige programmaoverzicht kan je kijken op de website.

App
Met de app van het dierenpark heb je tijdens het foodfestival een goed overzicht van het evenement. Tegelijkertijd je route navigeren door het park, informatie vinden over onze dieren en het dagelijkse programma bekijken. Je kunt zelfs een notificatie aanzetten. Hierdoor mis je bijvoorbeeld nooit meer een ‘Ontmoet de Dierverzorger-moment’ en weet je altijd wanneer de Koele Knuffel is!

Benieuwd? Download de app hier voor Android en hier voor iOS!

Informatie
Data en tijden: donderdag 10, vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 augustus van 16.00 uur tot 22.00 uur.
Kosten: toegang is €5. Met een regulier entreebewijs (€21) mag je overdag (vanaf 9.00 uur) het park bezoeken en heb je tevens toegang tot het festival. Week- en Midweekbonnementhouders hebben gratis entree met een geldig abonnement en mogen één gratis introducé(e) meenemen na 16.00 uur.
Locatie: Amersfoort, dierenpark Amersfoort. Barchman Wuytierslaan 224, 3819 AC Amersfoort.

Wegens verwachte drukte is het verstandig om te komen op de fiets of gebruik te maken van openbaar vervoer (buslijn 70 stopt voor de deur). Er is een fietsenstalling aanwezig. Dierenpark Amersfoort beschikt over een parkeerterrein. Als het parkeerterrein vol is, kun je parkeren op de aangewezen externe parkeerplaats. Vanaf hier word je met pendelbussen naar het park gebracht.
Dit artikel afdrukken