×
kennis voedsel kinderen site:www.foodlog.nl van www.foodlog.nl
27 mei 2013 · Geen probleem voor wortels, peren, watermeloen. Abrikozen waren 1 op de 10 kinderen onbekend. Voor artisjokken, vijgen, courgettes en prei wist ...
Kinderen vinden voedsel interessant en hebben een behoorlijke kennis van de herkomst en de gezondheid van voedsel. Maar ze kiezen voor eten wat lekker ruikt ...
kennis voedsel kinderen site:www.foodlog.nl van www.foodlog.nl
8 aug 2012 · De relatie tussen voedsel en het IQ van jonge kinderen is goed meetbaar. De universiteit van Adelaide deed het en ontdekte dat borstvoeding ...
10 sep 2014 · Kinderen hebben méér 'zin in' iets lekkers dan adolescenten en volwassenen. Dat blijkt uit nieuw onderzoek van Amerikaanse onderzoekers. Het ...
kennis voedsel kinderen site:www.foodlog.nl van www.foodlog.nl
3 mei 2016 · Van Loo is nu, als kersverse opa, minder streng met eten wat de pot schaft. Hij heeft een theorie: “laat kinderen zo vroeg mogelijk kennis maken ...
kennis voedsel kinderen site:www.foodlog.nl van www.foodlog.nl
28 mei 2020 · Een dwingende sfeer met veel beperkingen lijkt tot kieskeurigere eters te leiden. Kinderen associëren eten dan met negatieve ervaringen. Juist ...
kennis voedsel kinderen site:www.foodlog.nl van www.foodlog.nl
16 mei 2016 · Bij baby-led weaning krijgt de baby ongepureerd vast voedsel en leert het kind zelf met het nieuwe eten om te gaan. ... Pureren is m.i. beter ...
kennis voedsel kinderen site:www.foodlog.nl van www.foodlog.nl
17 mrt 2016 · Veel kinderen eten te slecht, worden te dik, eten ... kennis van en betrokkenheid bij de dagelijkse voeding. ... Maar de kwaliteit van ons voedsel ...
kennis voedsel kinderen site:www.foodlog.nl van www.foodlog.nl
10 sep 2021 · De zelf-oogstboerderij laat mensen niet alleen makkelijker groenten en aardappelen eten, maar vergroot ook hun kennis van groente. Het ...
kennis voedsel kinderen site:www.foodlog.nl van www.foodlog.nl
23 dec 2021 · “Ik vind het bizar dat er zóveel kennis is over het verleiden van kinderen om eten te willen proeven en eten, maar dat de voedingsindustrie ...