Veel van onze drukke tweeverdieners doen boodschappen op zaterdag. Even uitslapen (morgenochtend veel langer), even joggen en dan naar de winkel.

Da's makkelijk, want je koopt er 1 keer voor de hele week je spullen. Die spullen zijn zo geconserveerd dat ze het dus zelfs vers makkelijk de hele week uithouden.

Het ziet er naar uit dat we dat met z'n allen in Europa ook steeds goedkoper gaan doen: er zullen nog veel meer discounters komen, aldus foodnavigator. Dat is de reden dat AH mee moet.
Niet alleen de 'onderkant' van de markt zoekt goedkoop, de bovenkant wil dat ook. Met de BMW X5 naar de Aldi voor de euroshopper kiloverpakking zalm en er dan nog over opscheppen op. Zelfs Fransen, die zich voor zoiets doodschamen - je zet je gasten niet openlijk 'goedkoop' voor - beginnen dit gedrag te vertonen.

Als je vandaag dan toch boodschappen gaat doen, vergeet dan niet dat je komende week misschien naar een andere superdiscounter moet. Dan kun je nl. meteen al je boodschappen meenemen bij de wijnen die woensdag a.s. bij Ed Starren online gaan voor Wine Blogging Wednesday!

Na de 2 witten van Cuno op wijnsuggestie.nl voor juli, komt Ed van wijnerij.nl volgende week met, uiteraard, 2 roden voor de WBW van augustus. En, ook zo uiteraard, uit de supermarkt!!!!

Ik ga nu ook boodschappen doen - bij een aantal kleine producenten hier in het achterland van de Bitterois. Ben bang dat me dat heel wat uren gaat kosten ;-)
Dit artikel afdrukken