Een fotootje. Het zakje is vijf bij zes centimeter.
Wat zit er in?
Ik zal het, als geen Foodloglezer het goed raadt, of het al weet en vertelt, morgen eind van de ochtend zeggen.
Maar de eerste die het goed heeft voor die tijd (geraden, niet geweten, want dan kan ik het ook) krijgt van mij een boekje waarin een geweldige
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Volgens mij is dit een eenpersoonsportie koekjes om te voorkomen dat je je volvreet.
Wij jatten vroeger bloem uit de keuken van ma en sprokkelden op het strand van cadzand na het zwemmen in de zee wat hout voor een kampvuurtje. Met zeewater de bloem aanmaken en rond een liefst vers geschilde (natte) tak 'plakken'. Twee vorkvormige takken als ondersteuning en je kon 'stokbrood' bakken. De culinair specialisten onder ons namen wat aardappelen mee, die we in de hete as legden. Dat was pas 'echt' eten. Stook er nu een vuurtje, dan krijg je een bon. Dat heet vooruitgang, want van vuurtje stoken stijgt het zeewater.
Heb ik nu, oh grote verrassing, gewonnen omdat ik het woord vilt heb gebruikt in mijn antwoord. Of toch niet, omdat ik niet had bedacht dat het om eetspeelgoed ging?
Is het trouwens verantwoord de kinderen te laten spelen met de houten/vilten versie van verantwoord voedsel? Het meest verantwoord is het dan natuurlijk als je afwisselend houten speelgoed voor ze aanschaft. Dus niet alleen één houten appel, maar gewoon het volledige assortiment van haba. Afwisseling is gezond.
Cool!! Mail verstuurd.
En wil Ailko straks best even bijpraten. ;)
In De keuken van de Cocq kunnen we de instructies lezen (ook in te zien op Google books: Zeekoek)