Lang leve vis! Zo heet het kookboek dat het Wereld Natuur Fonds (WNF) en uitgeverij Kunstmag maandag presenteerden. 24 Nederlandse absolute topchefs hebben voor het boek een duurzaam visrecept gemaakt.Het kookboek past in de campagne 'Kies voor een levende zee', waarmee het WNF mensen vraagt vooral duurzaam gevangen vis te kopen.
In Lang leve vis! geven gerenommeerde topkoks als Jonnie Boer, Sergio Herman, Erik van Loo en Marc van Gulick een recept prijs. Zij bereiden alleen vissoorten die volgens de viswijzer zonder problemen kunnen worden gevangen.
Chef-kok Albert Kooy neemt in Den Bosch het eerste exemplaar van het WNF-kookboek in ontvangst. Kooy zet zich al jaren in voor een moderne, dier- en milieuvriendelijke en duurzame keuken.
Op 31 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Tijd dat de sociale druk zo groot wordt dat je het niet meer kan permiteren om andere dan als ‚duurzaam‚ benoemde vissen voor te zetten aan je gasten.
Tijd van wat?
Overigens sluit dit boek wel aan bij de opinie van dit moment. Zoals ik al vertelde; het is slechts een kwestie van tijd!
@Nick, dat is niet dezelfde uitgave.
Oeps soory!!!
Ik vergis mij van boek. Het lijkt hard op "Vis en seizoen" van Jan van As, pas uitgegeven bij de Saisonier? Of is dit hetzelfde beoek met een andere titel?