Dit is het resultaat van de eerste de beste greep. Een shot van de inhoudsopgave:
Kokende mannen (2006), zoals het boek opgeruimd heet, doet het met wilde kip, tam konijn en kweekeend. Verdomd, er staat een haas in de lijst. Een ander gaat zover het ei van een hen in plaats van een haan bij de volière-kwartel te serveren
Iemand laatst nog een lekker politiek incorrect kookboek gespot?
Op 30 december krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Ailko, weten ze dan zeker dat het everzwijn wild is en geen kruising met een tam varken? En wijzen ze het keekeverzwijn af?
er is hoop
Hier in de B'waard was indertijd een stukje bosgrond afgeschermd waar wilde zwijnen gehouden werden. Beslist voor de consumptie.Ik zal er eens langsrijden en kijken of ze er nog zitten. Maar ik kan me voorstellen dat er op de Veluwe vergelijkbare activiteiten zijn, en dat die varkens soms ook worden losgelaten. Dan fourageren ze zelf. En wie voedert die zwijnen ook al weer bij?
Waarom zijn er eigenlijk zoveel everzwijnen?
Ik hoor vanmorgen dat ook in Cevennen (waar in de regel meer uit de wilde natur wordt gehaald, dan erin gaat) wel degelijk kruisingen tussen tamme en wilde varkens expres zijn uitgezet. Het tamme varken krijgt nl. veel meer nakomelingen. Het tamme wilde ook. Het nageslacht kan er zomaar door verdubbelen, wat een enorme populatie verstoring tot gevolg heeft.
En dan heb je dus meer te schieten.
Zouden ze op de Veluwe wil échte wilde zwijnen hebben uitgezet?
Gewoon niks zeggen en doen wat je verstand je ingeeft ;-)