Het Wijnfestival Groningen komt, wegens groot succes vorig jaar, op herhaling aan het begin van de herfst in de Der Aa-Kerk! Hier zullen veel professionele wijnhandelaren hun beste wijnen aanprijzen onder het genot van een lekker hapje. Een hemels event, dus proost je mee?

Wijn en Spijs
Ook dit jaar zal er weer een grote diversiteit aan wijnleveranciers en wijnkenners aanwezig zijn tijdens het wijnfestival. Wandel over de markt en laat je inpakken door de zoetsappige aankondigingen. Enkele namen die je zeker ook dit jaar weer kunt verwachten zijn: Bacchus Wijnimport, Hein Post Wijn & Gastronomie, Beans&Grapes, Kijk voor het volledige programmaoverzicht op de website.

Entree en arrangement
Voor het lekkerste wijnfestijn van Groningen is de early Birds kaartverkoop al begonnen. Maak hiervan gebruik zodat je tijdens het evenement wat extra geld overhoudt voor nog een glaasje. Al het eten en drinken wordt betaald met muntjes. Vanaf 1 muntje kun je genieten van een proefglas wijn. Op verschillende punten in de kerk kun je extra munten kopen voor €1,50 per stuk. Helemaal weg van een bepaalde wijn? Je favoriete wijnen kun je direct bestellen bij de standhouder. De wijnen zijn niet direct in de kerk te koop.

Informatie
Data en tijden: vrijdag 29 september 16.00 – 22.00 uur, zaterdag 30 september 15.00 – 19.00 uur en 19.30 – 23.00 uur, zondag 1 oktober 15.00 – 20.00 uur.
Kosten: Een ticket kost in de voorverkoop €17,50 en aan de deur €20. Een arrangement geldt voor één dag. Dit is inclusief proefglas, garderobe en 5 muntjes. Je kunt dus meteen een glas wijn of hapje uitkiezen.
Locatie: Der Aa-kerk, A kerkhof 2, 9711 JB Groningen.

Blijf op de hoogte van nieuwe deelnemers en standhouders via Facebook!
Dit artikel afdrukken