Eten van een bord is zó vorige eeuw. Dat vinden veel restaurants, vooral die aan de weg timmeren. Maar in hun streven naar originele manieren van de maaltijd serveren, slaan sommige koks wel erg ver door.
De Britse fotograaf Ross McGinnes had er in ineens zijn buik van vol. Hij kreeg in Barcelona een stuk cake gepresenteerd op een pingpong-bat. Reden om een Twitter-account op te zetten met de naam "We want plates" - Wij willen borden. Geen houten planken, leisteen of jampotten meer. Of, nog gekker, een schop, een frituurmandje of een schoen. McGinnes: "Want wat is er mis met een gewoon bord?"
Zijn account telt inmiddels bijna 40.000 volgers. McGinnes heeft er inmiddels al 1.000 foto's van absurde serveerwijzen op gedeeld. De Morgen selecteerde er een stel, waaronder die beruchte schoen.
Fotocredits: RobFreeman via Twitter
Dit artikel afdrukken
Zijn account telt inmiddels bijna 40.000 volgers. McGinnes heeft er inmiddels al 1.000 foto's van absurde serveerwijzen op gedeeld. De Morgen selecteerde er een stel, waaronder die beruchte schoen.
Bread served in a flat-cap. A fried breakfast on a shovel. Here's why Ross McGinnes says @WeWantPlates http://t.co/pjD8cMQjht
— BBC Newshour (@BBCNewshour) May 10, 2015
Fotocredits: RobFreeman via Twitter
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook