Voor de derde keer keert dit gastronomische festival tijdens het Paasweekend terug in de Werkspoorkathedraal. Ontdek pop-up keukens, gezellige barretjes, live entertainment en een leuk programma voor de kinderen.

Eten, drinken, muziek
De muzikale programmering van Werkspoorfestival brengt je een divers muziek-aanbod van Utrechtse bodem. Van r&b tot pop en van rock tot elektronische muziek, er is voor ieder wat wils. Hier vind je een overzicht van alle optredens.

Tijdens het festival zijn er ook diverse pop-up keukens. Verwacht stoere foodtrucks, hapjes van over de hele wereld en ga mee op een culinaire ontdekkingsreis! Deze pop-up keukens geven tijdens het Werkspoorfestival acte de présence.

Ook valt er genoeg te beleven voor de allerkleinsten. Ze kunnen zich uitleven tijdens verschillende activiteiten, meedansen tijdens optredens en hun buikje vullen bij de pop-up keukens.

Op deze video zie je een terugblik naar vorig jaar:

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


.

Informatie:
Data: 19 tot en met 22 april 2019
Tijden: vrijdag 19 april: 16:00 – 00:00 uur, zaterdag 20 april: 12:00 – 0:00 uur, zondag 21 april: 12:00 – 00:00 uur en maandag 22 april: 12:00 – 21:00 uur
Locatie: Tractieweg 41, 3534 AP Utrecht
Entree: gratis

Ga voor meer informatie naar de website. Of kijk op Facebook en Instagram.
Dit artikel afdrukken