Zo direct stap ik weer in de auto op weg naar Utrecht vanuit ons plekje in de Languedoc.
Onderweg luisteren we ongetwijfeld naar de wekelijkse uitzending van Jean-Pierre Coffe, de drijvende kracht achter het programma 'dat vreet je niet, dat eet je' ('ça se bouffe pas, ça se mange'). Vorig week ging het over de kracht van sous-vide gemaakte en verpakte maaltijden (te beluisteren tot 12.00h via de site). Waarschijnlijk een geweldig antwoord op de K&K-ruzie tussen de VWA en de CBL.
Vanmiddag antwoordt een forum van eetspecialisten op vragen van het publiek. De uitzending is de hele week te horen.
Aardig misschien als je meteen je Frans wilt bijhouden ;-)
Ik ben het weekend in ieder geval offline.
Dit artikel afdrukken
Onderweg luisteren we ongetwijfeld naar de wekelijkse uitzending van Jean-Pierre Coffe, de drijvende kracht achter het programma 'dat vreet je niet, dat eet je' ('ça se bouffe pas, ça se mange'). Vorig week ging het over de kracht van sous-vide gemaakte en verpakte maaltijden (te beluisteren tot 12.00h via de site). Waarschijnlijk een geweldig antwoord op de K&K-ruzie tussen de VWA en de CBL.
Vanmiddag antwoordt een forum van eetspecialisten op vragen van het publiek. De uitzending is de hele week te horen.
Aardig misschien als je meteen je Frans wilt bijhouden ;-)
Ik ben het weekend in ieder geval offline.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 30 november krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 30 november krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog